مقاله تأثیر اولتراسوند سویه های لاکتوکوکوس لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی بر پروتئولیز پنیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر اولتراسوند سویه های لاکتوکوکوس لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی بر پروتئولیز پنیر دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر اولتراسوند سویه های لاکتوکوکوس لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی بر پروتئولیز پنیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر اولتراسوند سویه های لاکتوکوکوس لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی بر پروتئولیز پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر اولتراسوند سویه های لاکتوکوکوس لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی بر پروتئولیز پنیر :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
اهمیت سرعت بخشیدن رسیدن پنیر موجب توجه به تحریک لیز کردن سویه های استارتری به منظور کمک به آزادسازی آنزیم های درونسلولی مؤثر در تشکیل عطر و طعم شده است. در این مطالعه از فرایند اولتراسوند با شدت ۰۸ % و فرکانس ۲۰ کیلوهرتز برای لیز کردن سویه هایلاکتوکوکوس لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی استفاده شد و اثر عصاره استخراجی بر پروتئولیز و تسریع رسیدن پنیر مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج به دست آمده از آزمایشات نشان داد که استفاده از اولتراسوند باعث افزایش ازت محلول در pH=4/6 نمونه های پنیر نسبت به نمونه شاهد گردید. ارزیابی الکتروفورز هم نشان داد که با استفاده از عصاره آنزیمی باندهای پروتئینی بخصوص بتاکازئین بیشترین تجزیه را داشتند. در حقیقت عصاره آنزیمی بدست آمده، پروتئولیز پنیر را در مقایسه با نمونه شاهد به میزان قابل توجهی تشدید کرد و استفاده از اولتراسوند میتواند برای تسریع رسیدن پنیربسیار مؤثر واقع شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.