مقاله تأثیر اولتراسوند، مایکرووویو و آبگیری اسمزی بر چروکیدگی سیب زمینی طی سرخ کردن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر اولتراسوند، مایکرووویو و آبگیری اسمزی بر چروکیدگی سیب زمینی طی سرخ کردن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر اولتراسوند، مایکرووویو و آبگیری اسمزی بر چروکیدگی سیب زمینی طی سرخ کردن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر اولتراسوند، مایکرووویو و آبگیری اسمزی بر چروکیدگی سیب زمینی طی سرخ کردن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر اولتراسوند، مایکرووویو و آبگیری اسمزی بر چروکیدگی سیب زمینی طی سرخ کردن :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
آگاهی از روابط بین متغیرهای مختلف طی فرآیند سرخ کردن عمیق محصولات غذایی می تواند راه مناسبی برای کنترل بهینه شرایط فرآیند و در نتیجه، افزایش کیفیت محصول سرخ شده نهایی باشد. هدف از این تحقیق، بررسی تغییرات چروکیدگی طی سرخ کردن قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با اولتراسوند تحت فرکانس ۴۰ کیلوهرتز به مدت ۱۰ و ۳۰ دقیقه، مایکروویو تحت توان ۵ وات بر گرم به مدت ۵ دقیقه و آبگیری اسمزی با محلول سدیم کلرید با غلظت های ۱ و ۳ درصد بود. در این تحقیق قطعات سیب زمینی با اندازه های ۱/۲×۱/۲×۴ سانتی متر برش داده شدند و بعد از انجام پیش تیمارهای مربوطه در سه دمای ۱۵۰، ۱۷۰ و ۱۹۰C به مدت ۹۰، ۱۸۰، ۲۷۰ و ۳۶۰ ثانیه سرخ شدند. پیش تیمار اولتراسوند، میزان چروکیدگی قطعات سیب زمینی را نسبت به نمونه شاهد کاهش داد، اما اعمال پیش تیمارهای مایکروویو و آبگیری اسمزی و همچنین تلفیق پیش تیمارهای مختلف با هم منجر به افزایش چروکیدگی در قطعات سیب زمینی سرخ شده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.