مقاله تأثیر پوشش خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین خلر حاوی دارچین و اسید فوماریک بر خواص فیزیکوشیمیایی خرمای بم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر پوشش خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین خلر حاوی دارچین و اسید فوماریک بر خواص فیزیکوشیمیایی خرمای بم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر پوشش خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین خلر حاوی دارچین و اسید فوماریک بر خواص فیزیکوشیمیایی خرمای بم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر پوشش خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین خلر حاوی دارچین و اسید فوماریک بر خواص فیزیکوشیمیایی خرمای بم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر پوشش خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین خلر حاوی دارچین و اسید فوماریک بر خواص فیزیکوشیمیایی خرمای بم :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
هدف: در این پژوهش، با استفاده از پوششی بر پایه ایزوله پروتئین خلر غنی شده با دارچین و اسید فوماریک ماندگاری خرما در طی دو ماه انبارمانی مورد بررسی قرار گرفت. مواد و روش ها: اسانس دارچین و اسید فوماریک به ترتیب در مقادیر ۰، ۰۵، ۱، ۱۵ و ۱ درصد، به فرمولاسیون پایه پوشش حاوی ۴ درصد ایزوله پروتئین خلر و ۵۰ درصد گلیسرول افزوده گردید. خواص فیزیکوشیمیایی شامل pH، اسیدیته، میزان قند، مواد جامد محلول و نامحلول، درصد رطوبت، ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی نمونه ها در بازه زمانی ۳۰ و ۶۰ روز، در شرایط دمایی ۴ و ۲۵ درجه سانتی گراد مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج و بحث: نتایج نشانداد نمونه های پوشش داده شده در مقایسه با گروه شاهد فاقد پوشش، افت وزن و ویتامین ث کمتری داشت. همچنین در مدت نگهداری تغییرات در مقدار ماده جامد محلول، pH و اسیدیته قابل تیتر در نمونه های پوشش دار نسبت به شاهد بعد از دو ماه در دمای ۴ و ۲۵ درجه سانتیگراد کمتر بود. نتیج گیری کلی: نتایج پژوهش حاضر بیانگر کارایی مطلوب ایزوله پروتئین خلر در پوشش دهی مناسب و مزایای بالفعل نگهدارنده های طبیعی با رویکرد افزایش ماندگاری خرمای صادراتی خواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.