مقاله تأثیر روش استخراج بر میزان ترکیبات شیمیایی، خواص ضد میکربی و ضد قارچی اسانس برگ به لیمو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر روش استخراج بر میزان ترکیبات شیمیایی، خواص ضد میکربی و ضد قارچی اسانس برگ به لیمو دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر روش استخراج بر میزان ترکیبات شیمیایی، خواص ضد میکربی و ضد قارچی اسانس برگ به لیمو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر روش استخراج بر میزان ترکیبات شیمیایی، خواص ضد میکربی و ضد قارچی اسانس برگ به لیمو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر روش استخراج بر میزان ترکیبات شیمیایی، خواص ضد میکربی و ضد قارچی اسانس برگ به لیمو :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف از این تحقیق بررسی اثر روش استخراج بر میزان ترکیبات شیمیایی، خ واص ضد میکروبی و ضد قارچی اسانس برگ به لیمو می باشد. مواد و روش ها: اسانس برگ به لیمو با استفاده از دستگاه های الکترومنتل و مایکروویو استخراج گردید و ترکیبات اسانس حاصل با استفاده از GC/MS تعیین گردید. برای مقایسه تأثیر روش استخراج بر خصوصیات ضد میکروبی و ضد قارچی اسانس برگ به لیمو قطر هاله بازدارنده رشد، حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) حداقل غلظت کشندگی (MBC) تعیین گردید، نتایج حاصل در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با استفاده از نرم افزار SAS6.1.3 مورد آنالیز قرار رگفت و به منظور مقایسه میانگین ها از آزمون دانشک در سطح P005 استفاده گردید. نتایج و بحث: نتایج حاصل از GC/MS نشان داد که در هر دو روش استخراج ۱۷ ترکیب مختلف وجود دارد که مهمترین آنها جرانیال با ۲۵/۶۳ و ۲۷/۲۸، نرال با ۲۱/۷۹ و ۲۲/۶۱ و لیمونن با ۱۱/۸۸ و ۱۳/۱۰ به ترتیب برای اسانس استخراج شده با روش تقطیر با آب و تقطیر با آب به کمک مایکروویو می باشند که این نتایج نشان دهنده ی تأثیر روش استخراج اسانس بر مقدار ترکیبات مؤثره موجود در اسانس می باشد. نتایج تست های ضد میکربی و ضد قارچی نشان داد که قدرت بازدارندگی اسانس های حاصله علیه باتری ها و قارچ های عامل فساد در مواد غذایی اختلاف آماری معنی داری در سطح p005 دارد. بر اساس نتایج بدست آمده قدرت اسانس برگ به لیمو استخراج شده با روش تقطیر با آب به کمک مایکروویو نسبت به اسانس ا ستخراج شده با روش تقطیر با آب قوی تر می باشد که این امر می تواند به دلیل غلظت بیشتر جرانیال ونرال در این اسانس باشد. نتیجه گیری کلی: روش استخراج با مایکروویو به دلیل زمان کوتاه تر و خواص ضد میکروبی و ضد قارچی برابر می تواند به شکل مؤثری جایگزین روش های کنونی تقطیر با آب گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.