مقاله بررسی و مقایسه شکرپنیر تولیدی شهرستان مشهد با استاندارد شماره ۱۶۱۱۳ در طی ۶ ماه در سال ۱۳۹۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و مقایسه شکرپنیر تولیدی شهرستان مشهد با استاندارد شماره ۱۶۱۱۳ در طی ۶ ماه در سال ۱۳۹۱ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و مقایسه شکرپنیر تولیدی شهرستان مشهد با استاندارد شماره ۱۶۱۱۳ در طی ۶ ماه در سال ۱۳۹۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مقایسه شکرپنیر تولیدی شهرستان مشهد با استاندارد شماره ۱۶۱۱۳ در طی ۶ ماه در سال ۱۳۹۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و مقایسه شکرپنیر تولیدی شهرستان مشهد با استاندارد شماره ۱۶۱۱۳ در طی ۶ ماه در سال ۱۳۹۱ :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
شکرپنیر محصولی است که از تغلیظ مخلوط آب و شکر تولید می شود. با توجه به نوع فرآورده، طعم دهنده های طبیعی مانند: پودر هل- نارگیل- کاکائو و غیره به آن اضافه می شود. امروزه بیشتر مردم ترجیح می دهند چای خود را با شکرپنیر بنوشند و تقاضای بازار روز به روز بیشتر می شود. داشتن ظاهری م ناسب و رنگ سفید از مزایای شکرپنیر است. متاسفانه برخی کارگاههای تولیدی جهت رنگبری از بلاتکیت ((Na(2)s(2)o(4) که یک ترکیب سمی و خطرناک است و باعث سرطان می گردد، استفاده می کنند. لذا ارزیابی دقیق میزان بلاتکیت همراه با پارامترهای دیگر امری ضروری محسوب می گردد. این تحقیق بر روی ۳۰ واحد تولیدی شهرستان مشهد طی ۶ ماهه دوم سال ۹۱ انجام شد و نتایج حاصل طی دو گروه متقلب و غیر متقلب مورد ارزیابی قرار گرفتند و نتایج نشان داد میزان تقلب در بلاتکیت در ابتدا درصد بالایی داشته ولی با توجه به کنترل های صورت گرفته طی ۶ ماه روند نزولی را طی کرده و به حد استاندارد، نزدیک شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.