مقاله بررسی اثر سطوح مختلف شوری بر درصدجوانه زنی بذر گندم (رقم چمران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر سطوح مختلف شوری بر درصدجوانه زنی بذر گندم (رقم چمران) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر سطوح مختلف شوری بر درصدجوانه زنی بذر گندم (رقم چمران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر سطوح مختلف شوری بر درصدجوانه زنی بذر گندم (رقم چمران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر سطوح مختلف شوری بر درصدجوانه زنی بذر گندم (رقم چمران) :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
تنش شوری و مبارزه با آن از عمده مسائلی است که بشر از هزاران سال پیش تا کنون با آن مواجه بوده است. به طوری که میتوان این تنشها را بعنوان یکی ازعلل کاهش قابلیت اراضی در تولید محصولات کشاورزی برشمرد. بدین جهت، به منظور بررسی اثر تنش شوری بر جوانهزنی بذرهای گندم، آزمایشی در سال ۱۳۹۲-۱۳۹۳ در آزمایشگاه تکنولوژی بذر دانشگاه کشاورزی رامین خوزستان اجرا شد. این مطالعه در قالب طرح کاملآ تصادفی با ۴ تکرار اجرا شد. تیمارهای مورد بررسی عبارت بودند از شاهد(آب مقطر) و ۵ سطح تنش شوری (۱۰۰، ۲۰۰، ۳۰۰، ۴۰۰ و ۵۰۰) بر حسب میلی مولار. توصیف این آزمون با استفاده از مدل هیل و لجستیک ۳ پارامتره صورت پذیرفت که نتایج تابع هیل نشان داد که با افزایش تنش شوری، زمان تا رسیدن به ۵۰ درصد جوانه زنی نهایی بذر (x50) افزایش یافت. بطوریکه، با افزایش تنش از صفر به ۵۰۰ میلیمولار مقدار x50 از ۳۲/۳۹ به ۱۳۲/۷۳ ساعت رسید و بذرهای گندم در تیمار شاهد(آب مقطر) به بیشترین جوانه زنی و در تیمار ۵۰۰ میلی مولار به کمترین جوانه زنی دست یافتند. همچنین با استفاده از مدل لجستیک، غلظت NaCl مورد نیاز که باعث کاهش ۵۰ درصد جوانه زنی میشود (۴۴۲/۴۷) میلی مولار برآورد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.