مقاله بررسی ویژگیهای فیلم نانوکامپوزیت نشاسته به منظور بسته بندی محصولات کشاورزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگیهای فیلم نانوکامپوزیت نشاسته به منظور بسته بندی محصولات کشاورزی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگیهای فیلم نانوکامپوزیت نشاسته به منظور بسته بندی محصولات کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگیهای فیلم نانوکامپوزیت نشاسته به منظور بسته بندی محصولات کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگیهای فیلم نانوکامپوزیت نشاسته به منظور بسته بندی محصولات کشاورزی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
مواد بسته بندی بر پایه پلیمرهای طبیعی بصورت فیلم های زیست تخریب پذیر و خوراکی برای افزایش ماندگاری، بهبود کیفیت مواد غذایی و کاهش زباله های حاصل از مواد بسته بندی گسترش یافته اند و در این میان به نشاسته بعنوان پلیمر ترموپلاستیک زیست تخریب پذیر توجه زیادی شده است ولی بدلیل حساست زیاد آن به آب و خواص مکانیکی محدود آن کارایی پائینی دارد. کاربرد نانوذرات و تهیه فیلم های نانو کامپوزیت روشی مناسب برای بهبود خواص مواد بسته بندی بر پایه نشاسته است. مواد و روشها: در این پژوهش برای ارتقاء ویپزگیهای مکانیکی و کاهش حلالیت در آب فیلم های نشاسته از خاک رس منتموریلونیت استفاده شد. گلیسرول نیز بعنوان پلاستیسایزر برای جلوگیری از شکستگی فیلم در مقادیر مختلف به آن افزوده شد. با استفاده از روش سطح پاسخ اثر مقادیر مختلف رس و گلیسرول بر میزان مقاومت کششی، دمای انتقال شیشه ای و میزان حلالیت در آب فیلم نانوکامپوزیت نشاسته- رس بررسی و برای هر یک از ویژگیهای فیلم، مدل مناسب پیشنهاد شد. نتایج و بحث: نتایج نشان داد که منتموریلونیت باعث افزایش معنی دار استحکام فیلم شد. میزان حلالیت در آب فیلم های نانوکامپوزیت بطور معنی داری با افزایش مقدار رس، کاهش یافت. برعکس گلیسرول باعث افزایش میزان حلالیت در آب فیلم شد. افزایش مقدار رس دمای انتقال شیشه ای نمونه ها را افزایش داد ولی این افزایش معنی دار نبود. گلیسرول نیز مانند سایر پلاستیسایزرها باعث کاهش معنی دار دمای انتقال شیشه ای شد. پخش شدن نانوذرات کریستالی رس در ماتریکس پلیمری مقاومت حرارتی فیلم ها را بیشتر کرد. نتیجه گیری کلی: افزودن نانوذرات رس باعث بهبود خواص مکانیکی، سدکنندگی و مقاومت حرارتی فیلم نشاسته می شود و بطور کلی هر چه پخش شدگی رس در داخل نشاسته بهتر و یکنواخت تر باشد، آثر آن بر بهبود ویژگی های فیلم نشاسته بیشتر می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.