مقاله بهینه سازی محل حسگرها و عملگرها جهت کنترل ارتعاشات یک صفحه با استفاده از روش سرد شدن تدریجی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی محل حسگرها و عملگرها جهت کنترل ارتعاشات یک صفحه با استفاده از روش سرد شدن تدریجی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی محل حسگرها و عملگرها جهت کنترل ارتعاشات یک صفحه با استفاده از روش سرد شدن تدریجی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی محل حسگرها و عملگرها جهت کنترل ارتعاشات یک صفحه با استفاده از روش سرد شدن تدریجی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی محل حسگرها و عملگرها جهت کنترل ارتعاشات یک صفحه با استفاده از روش سرد شدن تدریجی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
این مقاله به بررسی بهینه سازی محل حسگرها و عملگرها به منظور کنترل ارتعاشات آن دریک صفحه با شرایط تکیه گاه مفصلی پرداخته است به منظور کنترل ارتعاشات دو پارامتر کنترل پذیری و مشاهده پذیری مدهای ارتعاشی صفحه مورد توجه قرارگرفته است موقعیت مرکز حسگرها و عملگرهادرسیستم مختصات و همچنین زاویه قرارگرفتن حسگر یا عملگر از روش بهینه سازی سرد شدن تدریجی بهینه سازی گردیده است شیوه بهینه سازی به نحوی است که موقعیت بهینه مستقل از نوع کنترلر باشد ماکزیمم سازی معیار کنترل پذیری و مشاهده پذیری با استفاده از ماتریس گرامیین صورت پذیرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.