مقاله بسته بندی های ضد میکروبی برای افزایش عمر قفسه مانی محصولات گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بسته بندی های ضد میکروبی برای افزایش عمر قفسه مانی محصولات گوشتی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بسته بندی های ضد میکروبی برای افزایش عمر قفسه مانی محصولات گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بسته بندی های ضد میکروبی برای افزایش عمر قفسه مانی محصولات گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بسته بندی های ضد میکروبی برای افزایش عمر قفسه مانی محصولات گوشتی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
برای جلوگیری از توسعه و انتشار میکروارگانیسم های مولد فساد و پاتوژن ها در مواد غذایی گوشتی، بسته بندی های حاوی مواد ضد میکروب یک راه حل مناسب می باشد. بجای اختلاط ترکیبات ضدمیکروبی بطور مستقیم با غذا، افزودن آنها در فیلم ها اجازه ی تأثیر در سطح غذا که اغلب میکروبها در آنجا رشد می کنند را می دهد. بسته بندی های ضدمیکروبی شامل سیستم هایی مثل افزودن ساشه درون بسته بندی، پراکنده ساختن عوامل زیست فعال در بسته بندی، پوشاندن سطح ماده ی بسته بندی با مواد زیست فعال با استفاده از ماکرومولکول های ضد میکروبی دارای خصوصیت تشکیل فیلم یا ماتریکس های خوراکی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.