مقاله بهبود خواص فیلم ها و پوشش های خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهبود خواص فیلم ها و پوشش های خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود خواص فیلم ها و پوشش های خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود خواص فیلم ها و پوشش های خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود خواص فیلم ها و پوشش های خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
مهمترین خصوصیات فیلم ها و پوشش های خوراکی بر پایه پروتئین اب پنیر، خواص مکانیکی، ظاهری و ممانعت کنندگی خوب آنها در مقابل انتقال گازها، چربی، عطر و طعم ماده غذایی می باشد. با وجود ویژگی ممانعت کنندگی بسیار خوب این نوع فیلم ها در مقابل عبور اکسیژن، آنها دارای خاصیت ممانعت کنندگی ضعیفی دربرابر انتقال بخار آب می باشند. به طور کلی روش هایی از قبیل رفتار آنزیمی، افزودن پلاستی سایزر و ترکیب شدن با مواد آب گریز جهت اصلاح فیلم های پروتئین آب پنیر و بهبود کلیه خواص آن وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.