مقاله بررسی تاثیر جایگزینی مخمر نانوایی(Saccharomyces cervisiae) با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان و تاثیر آن بر پارامترهای رشد و آنالیز لاشه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر جایگزینی مخمر نانوایی(Saccharomyces cervisiae) با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان و تاثیر آن بر پارامترهای رشد و آنالیز لاشه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر جایگزینی مخمر نانوایی(Saccharomyces cervisiae) با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان و تاثیر آن بر پارامترهای رشد و آنالیز لاشه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر جایگزینی مخمر نانوایی(Saccharomyces cervisiae) با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان و تاثیر آن بر پارامترهای رشد و آنالیز لاشه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر جایگزینی مخمر نانوایی(Saccharomyces cervisiae) با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان و تاثیر آن بر پارامترهای رشد و آنالیز لاشه :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
این مطالعه با هدف بررسی تاثیر سطوح مختلف جایگزینی پودر ماهی با مخمر بر عملکرد رشد و ترکیب بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان و مشخص نمودن بهترین درصد جایگزینی بمنظور رشد بیشتر مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش بصورت طرح کاملاً تصادفی با ۵ تیمار (۱۵،۱۰،۵،۰ و ۲۰ درصد) و ۳ تکرار انجام شد . غذای مصرفی روزانه بر اساس ۲ درصد توده زنده هر استخر ، دو مرتبه در روز و بیوماس حوضچه ها هر ۱۴ روز یکبار طی عمل زیست سنجی تعیین و شاخص های رشد محاسبه گردید . نتایج حاصل نشان داد با افزایش سطح جایگزینی از ۵ به ۲۰ درصد ، شاخص های رشد شامل افزایش وزن بدن، میزان غذای مصرفی، ضریب تبدیل غذایی، ضریب رشد ویژه و شاخص قیمت بهبود یافتند و بین تیمار شاهد (سطح صفر درصد) و تیمار ۵ (۲۰ درصد) از نظر همه عوامل رشد تفاوت معنی دار بوده است. ولی بین تیمار (۱۵ درصد) و تیمار (۲۰درصد) فقط از نظر میزان کارایی پروتئین و شاخص قیمت تفاوت معنی دار بوده است و در بقیه تیمارها تفاوت معناداری مشاهده نشده است.P<0/05 نتایج این تحقیق نشان داد که سطوح مخمر بالاتر و پودر ماهی پایینتر تا سطح ۲۰ درصد جایگزینی بدون اینکه اثر منفی روی ترکیب بدن داشته باشد، بهترین حالت را از نظر عملکرد رشد ایجاد می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.