مقاله بررسی تاثیر تیمارهای کلرید کلسیم و برخی اسانس های گیاهی در ماندگاری میوه ی توت فرنگی رقم سلوا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر تیمارهای کلرید کلسیم و برخی اسانس های گیاهی در ماندگاری میوه ی توت فرنگی رقم سلوا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر تیمارهای کلرید کلسیم و برخی اسانس های گیاهی در ماندگاری میوه ی توت فرنگی رقم سلوا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر تیمارهای کلرید کلسیم و برخی اسانس های گیاهی در ماندگاری میوه ی توت فرنگی رقم سلوا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر تیمارهای کلرید کلسیم و برخی اسانس های گیاهی در ماندگاری میوه ی توت فرنگی رقم سلوا :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
توت فرنگی از جمله میوه های مورد پسند مشتری در سراسر دنیا می باشد و به شکل های مختلفی در سبد غذایی خانواده ها جای دارد. عوامل مختلفی سبب از بین رفتن زودهنگام و کاهش عمر انباری این محصول می گردد . استفاده از اسانس های گیاهی که مواد طبیعی می باشند و همچنین کلرید کلسیم که حاوی عنصر کلسیم می باشد ، موجب افزایش حفظ و ماندگاری بیشتر میوه ی توت فرنگی می گردد. در این پژوهش سعی شده تا اثرات تیمار های مختلف اسانس های آویشن باغی و آویشن کوهی و کلرید کلسیم در برخی خصوصیات پس از برداشت میوه ی توت فرنگی بررسی شود. اسانس های آویشن باغی و آویشن کوهی با غلظت های (۳۰۰-۲۰۰-۱۰۰-۰ میکرولیتر برلیتر) و کلرید کلسیم (۳۰۰-۲۰۰-۱۰۰-۰ میلیگرم بر لیتر) به کار رفته و فاکتورهای مورد آزمایش در روزهای ۱۵-۱۲-۹-۶-۳-۰ آزمایش اندازه گیری شده است. صفات مورد ارزیابی شامل: میزان اسید آسکوربیک، میزان آنتوسیانین ، مقدار قندهای محلول و فعالیت آنزیم PPO بوده است. نتایج نشان داد که غلظت ۳۰۰ میکرولیتر بر لیتر آویشن باغی نسبت به سایر غلظت ها و تیمارهای آزمایش بر روی میزان اسید آسکوربیک، میزان آنتوسیانین و مقدار قندهای محلول اثرات معنی داری در سطح ۵درصد داشته است و غلظت ۲۰۰ میکرولیتر بر لیتر آویشن کوهی نسبت به سایر تیمارها میزان فعالیت آنزیم PPO را کاهش داده است و اثرمعنی داری در سطح ۵درصد داشته است. اسانس های گیاهی به دلیل دارابودن مواد موثره مختلف از جمله خاصیت ضدقارچی خود موجب کاهش فساد و افزایش عمر انباری محصول توت فرنگی می گردد و نسبت به میوه های شاهد ماندگاری میوه های تیمار شده بیشتر خواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.