مقاله بررسی تاثیر کود دامی و باکتری آزوسپیرلیوم همراه با نیتروژن کاهش یافته بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم طارم (هاشمی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر کود دامی و باکتری آزوسپیرلیوم همراه با نیتروژن کاهش یافته بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم طارم (هاشمی) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر کود دامی و باکتری آزوسپیرلیوم همراه با نیتروژن کاهش یافته بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم طارم (هاشمی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر کود دامی و باکتری آزوسپیرلیوم همراه با نیتروژن کاهش یافته بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم طارم (هاشمی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر کود دامی و باکتری آزوسپیرلیوم همراه با نیتروژن کاهش یافته بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم طارم (هاشمی) :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی اثر کود دامی، کود نیتروژن و باکتری آزوسپیرلیوم بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی، پژوهشی به صورت طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه ای واقع در استان مازندران، شهرستان آمل در سال ۱۳۹۲ اجرا گردید. تیمارها به صورت منفرد وتلفیقی از کود دامی، کود نیتروژن و باکتری به همراه تیمار شاهد در نظرگرفته شد. صفات اندازه گیری شامل عملکرد شلتوک، تعداد دانه پر و پوک در خوشه، تعداد خوشه در بوته، ارتفاع گیاه، طول خوشه و وزن هزار دانه بودند. نتایج تجزیه واریانس در بین تیمارها برای تمامی صفات تفاوت معنیداری نشان داد. مقایسه میانگین تیمارها نشان داد کمترین تعداد دانه پوک و بیشترین دانه پر در خوشه، بیشترین تعداد خوشه در بوته و ارتفاع گیاه مربوط به تیمار تلفیقی باکتری و کود نیتروژن میباشد. بیشترین وزن هزار دانه به میزان ۲۵/۹۷ (گرم) مربوط به تیمار تلفیقی باکتری و کود دامی بود. تیمارهای باکتری آزوسپیرلیوم، باکتری و کود دامی به انضمام تلفیق کودهای دامی و نیتروژن بیشترین طول خوشه را دارا بودند. در نهایت تیمار تلفیقی باکتری، کودهای دامی و نیتروژن با بالاترین عملکرد شلتوک به میزان ۴۲۹۸ کیلوگرم در هکتار به عنوان تیمار برتر مشخص گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.