مقاله بررسی تاثیر صفات مختلف بر عملکرد گندم نان (Triticum Aestivum) با استفاده از تجزیه علیت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر صفات مختلف بر عملکرد گندم نان (Triticum Aestivum) با استفاده از تجزیه علیت دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر صفات مختلف بر عملکرد گندم نان (Triticum Aestivum) با استفاده از تجزیه علیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر صفات مختلف بر عملکرد گندم نان (Triticum Aestivum) با استفاده از تجزیه علیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر صفات مختلف بر عملکرد گندم نان (Triticum Aestivum) با استفاده از تجزیه علیت :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این پژوهش روابط بین عملکرد و برخی از اجزای عملکرد با استفاده از تجزیه همبستگی و علیت بررسی شد. ۹۶ خانواده F3 به همراه والدین (روشن و کویر) و نسل F1 و F2 در سال زراعی ۹۲-۹۱ در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه شهید باهنر کرمان در قالب طرح لاتیس مربع با ۲ تکرار ارزیابی شدند. صفات تعداد پنجه بارور، ارتفاع گیاه، طول ریشک، طول پدانکل، طول و عرض برگ پرچم، وزن کل بوته، وزن سنبله اصلی، طول سنبله اصلی، تعداد دانه سنبله اصلی، تعداد دانه کل، عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج آزمایش نشان داد عملکرد دانه با اکثر صفات به جز طول پدانکل، همبستگی مثبت و معنیداری داشت. مطابق تجزیه علیت براساس نتایج حاصل از رگرسیون گام به گام، صفات تعداد دانه کل (۰/۳۴۳) ، طول برگ پرچم (۰/۳۶-) و طول سنبله اصلی (۰/۱۰۷) آثار مستقیم قوی و معنیداری بر روی عملکرد دانه داشتند که نشان دهنده اهمیت این صفات در برنامه های به نژادی برای افزایش عملکرد است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.