مقاله بهینه سازی شرایط تولید کف پایدار چغندرقرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی شرایط تولید کف پایدار چغندرقرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی شرایط تولید کف پایدار چغندرقرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی شرایط تولید کف پایدار چغندرقرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی شرایط تولید کف پایدار چغندرقرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
شرایط ایجاد کف از پوره چغندر قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) با توجه به غلظت صمغ عربی (۰/۱ تا ۰/۴ درصد وزنی/وزنی(،پوره چغندر قرمز (۴۰ تا ۶۰ درصد وزنی/وزنی)، سفیده تخم مرغ (۵ تا ۱۵ درصد وزنی/ وزنی) و زمان هم زدن (۳ تا ۹ دقیقه) برای حداقل تراکم کف و حجم زهکشی به عنوان متغیر های پاسخ بهینه سازی شد.کف ها از غلظت های مختلف پوره با افزودن غلظت های مختلف سفیده تخم مرغ به عنوان عامل کفزا و صمغ عربی به عنوان عامل پایدار کننده در زمان های مختلف همزدن آماده شد. شرایط بهینه پس از بهینه سازی های عددی و گرافیکی برای حداکثر پایداری و حداقل تراکم کف در ۰/۲۹ درصد وزنی/وزنی صمغ عربی، ۱۵ درصد وزنی/وزنی سفیده تخم مرغ، ۶۰ درصد وزنی/وزنی پوره چغندر قرمز و ۹ دقیقه زمان هم زدن بدست آمد.نتیجه نشان داد پایداری کف با افزایش غلظت صمغ عربی افزایش پیدا کرد (P<0/001) و تراکم کف با افزایش غلظت سفیده تخم مرغ،میزان پوره و زمان هم زدن کاهش یافت (P<0/0001).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.