مقاله بررسی تاثیر روشهای اسمو پرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی بذر زیره سبز (Cuminum Cyminum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر روشهای اسمو پرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی بذر زیره سبز (Cuminum Cyminum) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر روشهای اسمو پرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی بذر زیره سبز (Cuminum Cyminum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر روشهای اسمو پرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی بذر زیره سبز (Cuminum Cyminum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر روشهای اسمو پرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی بذر زیره سبز (Cuminum Cyminum) :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
پرایمینگ یکی از روشهایی است که تحت شرایط مساعد محیطی ناشی از عدم وجود هر یک از فاکتورهای لازم برای جوانه زنی، مورد استفاده قرار میگیرد. به منظور بررسی تاثیر نوع محلول و غلظت مختلف پرایمینگها بر مولفه های جوانه زنی بذر زیره سبز آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ فاکتور و سه تکرار در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه شاهد در سال ۱۳۹۲ اجرا گردید. فاکتورهای آزمایشی شامل پلی اتیلن گلایگول (PEG6000) با دو غلظت ۵ و ۱۰ درصد، نیترات پتاسیم (KNO3) با دو غلظتهای ۱ و ۲ درصد و کلرید پتاسیم (KCL) با دو غلظت ۲ و ۴ درصد بودند. نتایج نشان داد که تیمار پرایمینگهای مختلف بر اکثر شاخصهای اندازه گیری شده اثر معنیداری داشت. حداکثر و حداقل درصد جوانه زنی با پرایم نمودن بذور با محلول KCL و KNO3 به ترتیب با غلظتهای ۴ و ۱ درصد بود. کمترین سرعت جوانه زنی روزانه برای محلول KCL و PEG با غلظتهای ۴ و ۱۰ درصد و بیشترین سرعت جوانه زنی برای محلول KNO3 با غلظت ۱ درصد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.