مقاله بهینه سازی شرایط رنگبری شیره خرما با استفاده از طرح مرکب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی شرایط رنگبری شیره خرما با استفاده از طرح مرکب دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی شرایط رنگبری شیره خرما با استفاده از طرح مرکب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی شرایط رنگبری شیره خرما با استفاده از طرح مرکب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی شرایط رنگبری شیره خرما با استفاده از طرح مرکب :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
با توجه به افزایش تقاضا به استفاده از محصولات حاوی شیرین کننده های غیر مضر و طبیعی مانند شیره خرما و عسل خرما در محصولات غذایی در دهه اخیر، در این پایان نامه به بهینه سازی شرایط رنگبری شیره خرما با استفاده از طرح مرکب پرداخته ایم و تلاش بر این است که بهینه ترین روش جهت رنگبری شیره خرما و مناسب ترین دز استفاده از مواد رنگبر مانند کربن اکتیو، خاک رنگبر و کربنات کلسیم مشخص شود. نتیجه تحقیق حاکی از آن است که استفاده از درصدهای مختلف اختلاط مواد رنگبر کاربردی، تأثیر معنی داری (P<0.05) بر روی فاکتروهای رنگ شیره رنگبری شده دارا می باشد. به این صورت که افزایش استفاده از کربن فعال درتمام آزمایشات به طور مؤثری باعث کاهش شاخص *a و افزایش شاخصهای L و *b می شود. در نهایت ترکیب بهینه استفاده از مواد رنگبر جهت مرثرترین رنگبری شیره خرما معرفی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.