مقاله بهینه سازی فرایند خشک کردن زرشکسیاه بی دانه با پیش فرایند اسمز-هوای داغ با استفاده از روش سطح پاسخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی فرایند خشک کردن زرشکسیاه بی دانه با پیش فرایند اسمز-هوای داغ با استفاده از روش سطح پاسخ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی فرایند خشک کردن زرشکسیاه بی دانه با پیش فرایند اسمز-هوای داغ با استفاده از روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی فرایند خشک کردن زرشکسیاه بی دانه با پیش فرایند اسمز-هوای داغ با استفاده از روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی فرایند خشک کردن زرشکسیاه بی دانه با پیش فرایند اسمز-هوای داغ با استفاده از روش سطح پاسخ :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
زرشک سیاه بی دانه از گیاهان منحصر به فرد دارویی ،غذایی است که از غنی از منابع آنتوسیانین ها وفنولاز هاکه در درمان انواع سرطان ها کارایی دارد.در این تحقیق سعی بر آن است که بدلیل محدود بودن زمان رویش این گیاه با ارزش به دنبال بهترین روش خشک کردن که خصوصیات کیفی و ارگانولپتیک محصول حفظ گرددمحدوده متغییرها با توجه به اهداف مورد نظر یعنی حداقل نمودن چروگیدکی وجذب ماده جامد وحداکثر نمودن خروج آب تعیین می گردد. دمای محصول اسمزی در محدوده ۲۵ تا ۴۵ درجه سانتی گرادودر سطوح ۲۵ و ۳۵ و ۴۵ ۴۵ درجه سانتی گرادومدت زمان تماس محصول با محلول اسمزی ۶۰ تا ۱۸۰ دقیقه و در سطوح ۶۰ و ۱۲۰ و ۱۸۰ دقیقه،غلظت سدیم کلرایددر محلول اسمزی در محدوده و ۵ و ۱۰ تا ۱۵ درصدو ساکاروزدر محدوده ۲۰ و ۳۰ و بر روی شاخص های خروج آب،جذب ۴۰RSM ودرصد ودمای خشک کردن تکمیلی در محدوده ۵۰، ۶۰، ۷۰ درجه سانتی گرادبا استفاده از با استفاده از طرح ماده جامد بررسی گردید.نتایج حاصله نشان داد که با افزایش دماو غلظت محلول اسمزی میزان جذب ماده جامد از محلول اسمزی به سمت میوه ها بصورت خطی افزایش میابد.همچنین افزودن مقدار نمک به محلول اسمزی موجب کاهش جذب ماده خشک ،افزایش آبگیری از میوه می گردد.از مجموعه بررسی های بعمل آمده پیش بینی می شود ،مشخص شد ، دمای محلول اسمزی ۳۵ درجه سانتی گراد در مدت ۱۲۰ دقیقه (۳۰ درصد ساکاروز، ۱۰ درصد سدیم کلراید) و ودمای خشک کردن تکمیلی در ۶۰ درجه سانتی گراد بیشترین کارایی را دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.