مقاله پایداری آنتوسیانین های عصاره سه گونه زرشک در اثر تغییرات pH


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پایداری آنتوسیانین های عصاره سه گونه زرشک در اثر تغییرات pH دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پایداری آنتوسیانین های عصاره سه گونه زرشک در اثر تغییرات pH  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پایداری آنتوسیانین های عصاره سه گونه زرشک در اثر تغییرات pH،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پایداری آنتوسیانین های عصاره سه گونه زرشک در اثر تغییرات pH :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
امروزه توجه زیادی به آنتوسیانین ها به عنوان یک رنگ طبیعی که خواص آنتی اکسیدانی نیز دارند، شده است. زرشک ها به ویژه انواع وحشی آنها، یکی از منابع غنی از آنتوسیانین ها می باشند. یکی از عوامل که در کاربرد آنتوسیانین ها به عنوان یک رنگ طبیعی باید مورد توجه قرار بگیرد پایداری آنها تحت تأثیر عوامل مختلف نظیر دما و pH است. در این پژوهش به منظور کاربرد بیشتر آنتوسیانین های زرشک های بومی ایران در صنعت غذا پایداری عصاره های سه گونه از آنها به نام های زرشک بی دانه زرشک زالزالکی و زرشک زرافشانی در pH های ۷-۱ مورد بررسی قرار گرفت و سینتیک تخریب آنتوسیانین های این سه گ ونه در اثر pH با معادله درجه اول برازش شد. نتایج این پژوهش حاکی از آن بود که با افزایش pH سرعت ثابت واکنش در هر سه گونه افزایش می یابد. آنتوسیانین های هر سه گونه در pH=1 بیشترین پایداری را نشان دادند. از نظر مقاومت به تغییرات pH آنتوسیانین های زرشک زالزالکی دارای بیشترین پایدرای بودند و پس از آن زرشک زرافشانی و بی دانه قرار داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.