مقاله پایش تغییرات خواص فیزیکی و مکانیکی میوه گیلاس واریته سیاه مشهد در طی دوره رسیدن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پایش تغییرات خواص فیزیکی و مکانیکی میوه گیلاس واریته سیاه مشهد در طی دوره رسیدن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پایش تغییرات خواص فیزیکی و مکانیکی میوه گیلاس واریته سیاه مشهد در طی دوره رسیدن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پایش تغییرات خواص فیزیکی و مکانیکی میوه گیلاس واریته سیاه مشهد در طی دوره رسیدن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پایش تغییرات خواص فیزیکی و مکانیکی میوه گیلاس واریته سیاه مشهد در طی دوره رسیدن :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این مطالعه برخی خواص فیزیکی و مکانیکی میوه گیلاس رقم سیاه مشهد بررسی شد. تغییرات در دانسیته حقیقی، نیروی لازم برای جدا شدن دم میوه، سفتی و هاردنس میوه گیلاس برداشت شده از یک باغ محلی تعیین گردید. همزمان با افزایش درجه بریکس در طول دوره ی رسیدن، چگالی حقیقی میوه ها از ۰/۰۰۸±۰/۹۹۵ (برای نمونه هایی با رنگ سبز ) تا ۰/۰۰۸±۱/۰۳۲ گرم بر سانتی متر مکعب (برای نمونه هایی با رنگ قرمز) افزایش یافت. طی دوره ی رسیدن مقادیر نیروی لازم برای ج دا شدن دم میوه، سفتی و هاردنس میوه با یک همبستگی مثبت معنی دار (در سطح اطمینان ۰/۹۵) کاهش نشان داد. تغییرات نیروی لازم برای جدا شدن دم میوه، سفتی (فرمنس) و هادنس از اولین برداشت (چهل و هفتمین روز پس از گلدهی) تا آخرین برداشت (شصت و هشتمین روز پس از گلدهی) به ترتیب ۱/۹۲۸±۴/۸۹۹ نیوتن، ۰/۵۴۵±۱/۳۰۴ نیوتن بر میلی متر و ۱/۱۸۷±۳/۸۰۳ نیوتن بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.