مقاله بررسی فرایند پخت کلم قمری با حرارت دهنده مقاومتی و بررسی ویژگی های محصول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فرایند پخت کلم قمری با حرارت دهنده مقاومتی و بررسی ویژگی های محصول دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فرایند پخت کلم قمری با حرارت دهنده مقاومتی و بررسی ویژگی های محصول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فرایند پخت کلم قمری با حرارت دهنده مقاومتی و بررسی ویژگی های محصول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فرایند پخت کلم قمری با حرارت دهنده مقاومتی و بررسی ویژگی های محصول :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
این پژوهش با هدف بررسی فرآیند پخت کملم قمری باحرارت دهی مقاومتی در مقایسه با مایکروویو و روش متداول انجام شد. به منظور مطالعه محصولات فرآیند شده از نظر خصوصیات فیزیکی و ویژگی های ظاهری با استفاده از دستگاه بافت سنج و مطابقت اطلاعات بافتی به دست آمده با معادلات بافتی تغییرات بافتی مورد ارزیابی قرار گرفت و نیز اطلاعات مرتبط با شکل ظاهری مثل تغییرات رنگ و ابعاد به دست آمد. اطلاعات نشان داد که نمونه های فرآوری شده با روش حرارت دهی مقاومتی دارای بافت متراکم تر و نرم تر نسبت به سایر روش ها بود. تصاویر حاصل از میکروسکوپ نوری نتایج ارزیابی بافت محصول را تأئید نموده و پذیرش کلی نمونه های فرآیند شده با حرارت دهنده مقاومتی توسط ارزیابان حسی بالاتر بود. فرآیند حرارت دهی مقاومتی قادر است که در مدت زمان کوتاهتری بافت کلم قمری را در مقایسه با دو روش دیگر نرم کند. این امر باعث حفظ کیفیت محصول پخته شده می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.