مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی میوه سنجد و خواص کاربردی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی میوه سنجد و خواص کاربردی آن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی میوه سنجد و خواص کاربردی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی میوه سنجد و خواص کاربردی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی میوه سنجد و خواص کاربردی آن :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
گیاه سنجد با نام علمی Elaeagnus angustifolia درختچه یا درختی است از خانواده Elaeagnaceae از جنس Elaeagnus که جنس مهم این خانواده است. میوه سنجد دارای اسید مالئیک فراوان، مالات کلسیم، مقدار زیادی اسید آسکوربیک و اسید بوتیریک است. فلاونوئیدها یکی از اجزای مهم در سنجد است. فعالیت زیستی فنولیک ها ممکن است وابسته به توانایی فلزات شلاتی، ممانعت لیپوکسیژناز و تمیز کردن رادیال های آزاد باشد. مطالعات فارماکولوژیکی اخیر نشان می دهند این گیاه اثر شل کنندگی غضلات، اثرات آنتی باکتریال، آنتی اکسیدان و ضد التهابی را دارا می باشد. هدف از این مطالعه بررسی ویژگی های آنتی اکسیدانی میوه سنجد و همچننی کاربرد آن در صنایع غذایی، داروسازی و پزشکی می پردازد. این مقاله ارائه شده حاصل از نتایج مقالات منتشر شده مرتبط با خواص آنتی اکسیدانی سنجد که بر اساس مطالعات مروری و پژوهشی انجام گرفته است، می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.