مقاله بررسی کارایی پوشینه دار کردن یک ترکیب طعمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کارایی پوشینه دار کردن یک ترکیب طعمی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کارایی پوشینه دار کردن یک ترکیب طعمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کارایی پوشینه دار کردن یک ترکیب طعمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کارایی پوشینه دار کردن یک ترکیب طعمی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
هدف از این مطالعه تولید نانوکپسول های اسانس روغنی پوست پرتقال به عنوان یک ترکیب طعمی با استفاده از تکنیک میکروامولسیون برای پایدارسازی اسانس روغنی بود. میکروامولسیون اسانس روغنی پوست پرتقال با استفاده از سورفاکتانت توئین ۶۰ و کوسورفاکتانت پروپانل با نسبت ۱:۱ تشکیل شد و نمودار فازی آن رسم گردید. سپس اندازه ابعاد کپسول های تشکیل شده با استفاده از تکنیک پراکنش نوری پویا تعیین شد و کارایی آنها از طریق اندازه گیری سرعت آزاد سازی اسانس در طول زمان اندازه گیری گردید. اندازه گیری ابعاد ذرات با استفاده از تکنیک پراکنش نوری نشان داد که متوسط اندازه ذرات کپسول های اسانس روغنی پوست پرتقال در میکروامولسیون حاوی یک ۱% روغن حدود ۲ نانومتر بود. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که سامانه های میکروامولسیونی حامل های بسیار خوبی برای نانوگپسول های اسانس روغنی پوست پرتقال بودند و آزاد سازی اسانس از این سامانه ها مؤثر تر از اسانس آزاد بود. سامانه های میکروامولسیونی توئین ۶۰، پروپانل/ آب/ اسانس روغنی پوست پرتقال در پوشینه دار کردن مؤثر ترکیب طعمی مؤثر بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.