مقاله بررسی کاربرد bioremediation (بهینه سازی زیستی) در مدیریت پسماندهای مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کاربرد bioremediation (بهینه سازی زیستی) در مدیریت پسماندهای مواد غذایی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کاربرد bioremediation (بهینه سازی زیستی) در مدیریت پسماندهای مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاربرد bioremediation (بهینه سازی زیستی) در مدیریت پسماندهای مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کاربرد bioremediation (بهینه سازی زیستی) در مدیریت پسماندهای مواد غذایی :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
بهینه سازی زیستی (Bioremediation) تعریفی کلی از مجموعه واکنش ها و فرایندهای زیستی است که منجربه تبدیل آلودگی ها به فرم غیرسمی و غیرمضر آنها می شود. صنایع گوشت قرمز، طیور و ماهی بیشترین مقدار پسماند را در صنایع غذایی تولید می کنند. کشتارگاه ها در امر آلودگی محیطی نسبت به دیگر واحدهای تولیدی از اهمیت بیشتری برخوردار هستند. پسماند حاصل از این واحدها شامل حجم قابل توجه ای از چربی، خون و بقایای روده می باشد که به انواع فاضلاب (پسماند مایع) و پسماند جامد تقسیم می شود. استفاده از Bioremediation در صنایع گوشت می تواند منجر به کاهش قابل توجه بار میکروبی پسماند ناشی از آن و تبدیل آن به کودهای کشاورزی گردد. بنابراین می توان آلودگی های محیطی نظیر پسماندهای ناشی از کشتارگاه ها، آفت کش ها، علف کش ها و ترکیبات شوینده ی شیمیایی مصرفی در صنایع غذایی را به مواد غیرسمی تبدیل نمود تا توسط ارگانیسم های اتوتروف، بدون داشتن اثر سمی جذب و وارد چرخه ی زیستی شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.