مقاله بررسی کاربرد بیوسورفکتانتها و بیوامولسیفایرها در صنعت مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کاربرد بیوسورفکتانتها و بیوامولسیفایرها در صنعت مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کاربرد بیوسورفکتانتها و بیوامولسیفایرها در صنعت مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاربرد بیوسورفکتانتها و بیوامولسیفایرها در صنعت مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کاربرد بیوسورفکتانتها و بیوامولسیفایرها در صنعت مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
بیوسورفکتانتها ترکیباتی آمفیفیک و گروهی از متابولیتهای ثانویه هستند. معمولاً باکتریهای تولید کننده بیوسورفاکتانت و بیوامولسیفایر از نمونه آبهای آلوده به روغن و نفت بدست می آید. این ترکیبات اربردهای بسیار گسترده ای در صنایع غذایی دارند. در حال حاضر گروهی از این آنها به عنوان افزودنی هی مجاز مواد غذایی، نقش مهمی را در ایجاد سازگاری و قوام مطلوب غذا ایجاد می کنند. از جمله مزیت این ترکیبات سمیت پائین، قابلیت تجزیه شدن بیولوژیک، قدرت فراوان تولید کف، سازگاری بهتر با محیط (فعالیت ویژه در درجه حرارت زیاد، pH، درجه شوری) قابلیت دسترسی آسان به دلیل تنوع ساختاری، توانایی سنتز شدن از منابع غذایی گوناگون نسبت به سورفکتانتهای شیمیایی ارجحیت دارند. بیوسورفکتانتها می توانند از طریق واکنش با پروتئینهای میکروبی باعث تغییر ساختار آنزیمی و در نتیجه تغییر فعالیت آنها شوند به طوری که می توان از آنها به عنوان عوامل ضدمیکروبی جهت از بین بردن میکروبهای بیماری زای انسانی، حیوانی و گیاهی استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.