مقاله بررسی کاربرد پوشش های خوراکی بر پایه پروتئین در بسته بندی مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کاربرد پوشش های خوراکی بر پایه پروتئین در بسته بندی مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کاربرد پوشش های خوراکی بر پایه پروتئین در بسته بندی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاربرد پوشش های خوراکی بر پایه پروتئین در بسته بندی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کاربرد پوشش های خوراکی بر پایه پروتئین در بسته بندی مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
امروزه بسته بندی در دستیابی به اهداف ایمنی و جلوگیری از ضایعات مواد غذایی نقش بسزایی دارد. با افزایش هشدارهای زیست محیطی، توجه زیادی جهت استفاده از فیلم های بسته بندی زیست تخریب پذیر و سازگار با محیط زیست، تحت عنوان فیلم ها و پوشش های خوراکی شده است. فیلم های خوراکی، لایه نازکی ازمواد طبیعی هستند که سطح مواد غذایی را در بر می گیرند و به صورت محافظ عمل می کنند و به این ترتیب، از بروز تغییرات نامطلوب در طعم، بافت و خواص ظاهری مواد غذایی جلوگیری می کنند. کاربرد فیلم های خوراکی روشی است که با توجه به مشکلات مربوط به تولید و مصرف مواد غذایی، بویژه مواردی مانند ایمنی، کیفیت، سلامت و بهداشت، بهبود شرایط ظاهری و بسته بندی مناسب و نهایتاً توجه به اقتصاد تولید، می تواند نقش مؤثری در توسعه صنایع غذایی داشته باشد. پوشش های خوراکی در اثر غوطه ور ک ردن مواد غذایی در محلول های سازنده یا پاشیدن محلول سازنده بر سطح آنها و در نتیجه، آغشته شدن سطح مواد غذایی ایجاد می شوند. از لاحظ خواص مکانیکی و ممانعتی پوشش ها استفاده از لفاف ها بر پایه پروتئین، انتخاب منابی برای تماس با مواد غذایی به شمار می آیند. اخیراً از ترکیبات پروتئینی نظیر ک لاژن، ژلاتین، پروتئینهای آب پنیر، کازئین، آلبومین تخم مرغ، پروتئین سویا، گلوتن گندم، زئین ذرت، پروتئین پنبه دانه و پروتئین بادام زمینی در ساخت پوشش های خوراکی استفاده شده است که در این مقاله سعی شده تا به خواص و کاربرد این پوشش ها در بسته بندی مواد غذایی پرداخته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.