مقاله بررسی اثرات سن گله مادر و کاهش وزن تخم مرغ های نطفه دار بر درصد هچ و تلفات جنینی طی در دوره جوجه کشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات سن گله مادر و کاهش وزن تخم مرغ های نطفه دار بر درصد هچ و تلفات جنینی طی در دوره جوجه کشی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات سن گله مادر و کاهش وزن تخم مرغ های نطفه دار بر درصد هچ و تلفات جنینی طی در دوره جوجه کشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات سن گله مادر و کاهش وزن تخم مرغ های نطفه دار بر درصد هچ و تلفات جنینی طی در دوره جوجه کشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات سن گله مادر و کاهش وزن تخم مرغ های نطفه دار بر درصد هچ و تلفات جنینی طی در دوره جوجه کشی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی اثرات سن گله مادر و کاهش وزن تخم مرغ های نطفه دار بر درصد هچ و تلفات جنینی طی در دوره جوجه کشی تعداد ۲۴۰۰ عدد تخم نطفه دار از سویه راس ۳۰۸ با میانگین وزنی ۶۴ گرم و سن گله مادر ۴۶ تا ۵۶ هفتگی انتخاب شد. آزمایش در قالب طرح فکتوریل ۲*۲ و با داشتن ۳ تیمار الف)سن گله مادر ۴۶ هفته ب)سن گله مادر ۵۰ هفته ج) سن گله مادر ۵۶هفته و با در نظر گرفتن ۴ تکرار برای هر تیمار در واحد جوجه کشی شرکت سهامی مزرعه نمونه انجام گردید زاویه چرخش برای همه تیمارها ۴۵ درجه در نظر گرفته شد. در طول دوره جوجه کشی شرایط یکسان دمایی برای همه تیمارها لحاظ گردید. وزن کشی تخم مرغ ها جهت بدست آوردن میزان کاهش وزن به صورت هفتگی در طی دوره جوجه کشی انجام گرفت. تفاوت معنی داری در وزن اولیه تخم مرغ ها قبل از ورود به دستگاه جوجه کشی با وجود سنین مختلف گله مادر مشاهده نشد (P>0.05).اما از طرفی با افزایش سن گله مادر و افزایش آماری وزن تخم مرغ ها میزان درصد هچ از نظر عددی کاهش داشت اما تاثیر سطوح مختلف گله مادر و میزان کاهش وزن تخم مرغ ها طی دوره جوجه کشی بر میزان درصد هچ در سطح (P>0.05) معنی دار نبود. اثر وزن اولیه تخم مرغ و تاریخ خواباندن بر تلفات نوک زده به کیسه معنی دار نبود (P>0.05) هر چند که اعداد این امر را نشان می دادند که با افزایش سن گله مادر این میزان از لحاظ عددی دچار کاهش می شد. وزن اولیه و تاریخ خواباندن بر تلفات جوجه های وازده و حذفی معنی دار تشخیص داده نشد اما به لحاظ عددی با افزایش سن گله مادر این میزان افزایش پیدا میکرد(P>0.05).درصد کاهش وزن تخم مرغ های نطفه دار با سنین گله متفاوت در طی دوره جوجه کشی با فزایش سن گله مادر دچار افزایش شده بود. اما این پارامتر هم از نظر آماری در(P>0.05) تفاوت معنی داری را نشان نمی داد.همچنین در این آزمایش به این نتیجه رسیدیم تخم مرغ هایی که در دامنه های وزنی میانی قرار دارند، بیشترین میزان تلفات جنینی بین روزهای۶_۱۲ را داشته اند که مستلزم مدیریت استاندارد گله مادر در هفته های میانی تولید می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.