مقاله بررسی کیفیت پوشش داخلی قوطی های مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کیفیت پوشش داخلی قوطی های مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کیفیت پوشش داخلی قوطی های مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت پوشش داخلی قوطی های مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت پوشش داخلی قوطی های مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
قوطیها یکی از انواع بسته بندی می باشد. مزایای بسته بندی فلزی مقاومت در برابرضربه، ورود رطوبت،اکسیژن، مقاومت زیاد در برابر درجهحرارت بالا وحل مشکل مهاجرت پلیمرها می باشد که باعث شده بیشترین استفاده را صنعت کنسرو سازی و بسته بندی طولانی مدت مواد غذایی راداشته باشد. از طرفی مهمترین منبع ورود قلع به غذا از طریق این بسته بندی است و این اثر در مقابل غذاهای اسیدی تشدید می گردد که میزان قلع ورودی به غذا تابع عوامل زیر خواهد بود: ۱ – لاک دار بودن قوطی قلع دار ۲، – حضور عوامل اکسیدکننده یا شتاب دهنده خوردگی مانند نیتراتها، ۳-اسیدیته محصول پرشده. البته ورود فلزات سنگین دیگر از قوطی های با پایه آلومینیومی به داخل ماده غذایی بسته بندی شده در آن نیز امکان پذیر ومهم می باشد این تحقیق برروی ۴۰ نمونه قوطی و ورق انجام شد که در آن کیفیت پوشش داخلی نمونه ها مطابق با استاندارد ملی ایران به شماره هایاز نظر یکنواختی و چسبندگی مورد ارزیابی قرار گرفت و طبق نتایج بدست آمده ۴ نمونه از پوششها از کیفیت لازم برخوردار نبوده و از نظر استاندارد مورد تایید نبودند. با توجه به استفاده گسترده قوطی در صنعت یسته بندی غذا به خصوص برای نگهداری مواد غذایی با ماندگاری طولانی مدت کنترل کیفیت پوشش داخلی قوطی به منظور جلوگیری از آلودگی مواد غذایی به فلزات سنگین به خصوص قلع که پایه مواد تشکیل دهنده قوطی می باشد و سالم بودن آن و حفظ سلامت انسان مطابق با استاندارد ملی ایران ضروری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.