مقاله بررسی اثرات توام سطوح مختلف تنش شوری و دما بر خصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه ی علف هرز خار مریم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات توام سطوح مختلف تنش شوری و دما بر خصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه ی علف هرز خار مریم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات توام سطوح مختلف تنش شوری و دما بر خصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه ی علف هرز خار مریم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات توام سطوح مختلف تنش شوری و دما بر خصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه ی علف هرز خار مریم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات توام سطوح مختلف تنش شوری و دما بر خصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه ی علف هرز خار مریم :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
این تحقیق با هدف ارزیابی اثرات تنش شوری و دما روی خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه خارمریم (Silybum marianum) در یک آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار در آزمایشگاه تکنولوژی بذر دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر انجام شد. سطوح شوری شامل ۴ سطح (شاهد، ۵-، ۱۰- و ۱۵- بار) ناشی از کلرید سدیم و سطوح دمایی شش سطح ( ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵، ۳۰و ۳۵ درجه سانتیگراد) بود. نتایج این تحقیق نشان داد تحت تاثیر افزایش شوری و دما کلیه صفات مورد بررسی کاهش پیدا کردند. علف هرز خارمریم در دامنه دمایی ۱۵ تا ۲۵ درجه سانتیگراد بهترین شد را نشان داد. بذر خارمریم در دماهای ۱۰ و ۳۵ درجه سانتیگراد فقط در تیمار شاهد رشد داشت. بذر خارمریم در شاهد و شواری ۵- بار رشد داشتند و با افزایش شوری از میزان تمام مولفه های جوانه زنی خارمریم کاسته شد. اثر متقابل دما و شوری نشان داد که بذر خارمریم در دمای ۳۰ درجه سانتی گراد فقط در سطح شاهد وشوری ۵- بار در تمام مولفه های جوانه زنی رشد داشتند و در شوری های (۱۰- و ۱۵- بار) رشدی مشاهده نشد و نیز در دماهای ۱۰ و ۳۵ درجه سانتیگراد فقط در تیمار شاهد (آب مقطر) رشد داشته و در سطوح مختلف شوری ( ۵-، ۱۰- و ۱۵- بار) رشدی مشاهده نشد و نیز در دماهای ۱۰ و ۳۵ درجه سانتیگراد فقط در تیمار شاهد (آب مقطر) رشد داشته و در سطوح مختلف شوری( ۵-، ۱۰- و ۱۵- بار) هیچ گونه رشدی مشاهده نشد. مدل لجستیک علف هرز نشان داد که غلظتی از نمک در جهت کاهش ۵۰ درصدی حداکثر جوانه زنی این گیاه ۱۱/۵۷- بار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.