مقاله بررسی کیفیت عسل های بسته بندی موجود در سطح شهر تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کیفیت عسل های بسته بندی موجود در سطح شهر تهران دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کیفیت عسل های بسته بندی موجود در سطح شهر تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت عسل های بسته بندی موجود در سطح شهر تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت عسل های بسته بندی موجود در سطح شهر تهران :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
نگهدارندها مواد عسل از جمله مواد طبیعی پر مصرف میباشد که خواص ظاهری آن مانند رنگ، عطر، بو و غلظت به منطقه پرورش زنبور، آبو هوا و فصل برداشت بستگی دارد. امروزه ناآگاهی در ارتباط با فرآوری مطلوب عسل و گران بودن این محصول موجب سود جوئی برخی از افراد شده که در نتیجه کاهش ارزش تغذیه ای و کیفیت نامناسب این ماده غذایی را به دنبال داشته است و گاهی به صورت تقلبی به بازار عرضه می گردد. هدف از این مطالعه بررسی کیفیت و تقلبات موجود در عسلهای عرضه شده در شهر تهران می باشد. در این مطالعه تعداد ۳۰ نمونه عسل تولیدی کارخانجات موجود در سطح شهر تهران جمع آوری شد. پس از انتقال نمونه ها به آزمایشگاه کنترل شیمی مواد غذایی و آماده سازی آنها، کیفیت نمونه ها توسط تستهایی چون جستجوی هیدروکسی متیل فورفورال (HMF)، تعیین میزان قندهای احیا کننده و ساکارز مطابق با روش استاندارد ملی ایران به شماره ۹۲ مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج حاصل از بررسی نمونهها نشان داد که میانگین HMF عسل های مورد بررسی ۱۶۹/۶±۲۶۰/۰ میلی گرم بر لیتربود. همچنین میانگین قندهای احیا کننده ۶/۴±۶۸/۴ و ساکارز ۲/۳±۳/۳ میلی گرم بود. مقایسه نتایج حاصل از آزمایشات انجام شده بر روی نمونه های عسل با استاندارد ملی ایران نشان داد که ۵۰% عسل های مورد بررسی از نظر مقدار HMF با استاندارد مطابقت نداشتند که می تواند نشان دهنده اضافه کردن ساکارز به نمونه های عسل باشد. البته مطالعات قبلی نشان داده که میزان HMF با افزایش ماندگاری ، میزان pH، اسیدیته عسل و درجه حرارت نگهداری آن رابطه دارد. همچنین در این مطالعه دیده شد که ۹۵% نمونه ها از نظر قندهای احیاء کننده با استاندارد مطابقت داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.