مقاله بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در پفک و احتمال سرطان کبد در کودکان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در پفک و احتمال سرطان کبد در کودکان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در پفک و احتمال سرطان کبد در کودکان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در پفک و احتمال سرطان کبد در کودکان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در پفک و احتمال سرطان کبد در کودکان :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
سابقه و اهمیت: یکی از مهمترین مشکلات پفک آلودگی آن به آفلاتوکسین است. آفلاتوکسین یک سم قارچی است که به وسیله Aspergillus flavus و Aspergillus parasiticus تولید می شود. نتایج تحقیقات انجام شده نشان داده است که آفلاتوکسین نقش مهمی در سرطان زایی دارد. هدف: هدف از این مطالعه بررسی میزان این سم ورودی از طریق پودر پنیر و پودر آب پنیر مصرفی در تهیه پفک و احتمال بروز سرطان کبد در کودکان مصرف کننده آن می باشد. یافته ها: در این بررسی ۷۰/۸۲ درصد نمونهها به طور هفتگی میانگین ۲/۹۶×۱۰(-۳)ppb آفلاکتوکسین از طریق مصرف پفک دریافت کردند (لازم به ذکر است این مقدار آفلاتوکسین تنها از محاسبه مقدار سم موجود در پودر پنیر و آب پنیر مصرفی در تهیه پفک به دست آمده است). نتیجه گیری: نتایج این پژوهش لزوم پیشگیری از مصرف پودر آب پنیر آلوده در تهیه پفک به دلیل ایجاد سراطن کبد در مصرف کنندگان همچنین لزوم نظارت بیشتر را نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.