مقاله بررسی میزان زمان غوطه وری بهینه ورقه های میوه به طی آبگیری اسمزی و مدل سازی چروکیدگی آن در طول خشک کردن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان زمان غوطه وری بهینه ورقه های میوه به طی آبگیری اسمزی و مدل سازی چروکیدگی آن در طول خشک کردن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان زمان غوطه وری بهینه ورقه های میوه به طی آبگیری اسمزی و مدل سازی چروکیدگی آن در طول خشک کردن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان زمان غوطه وری بهینه ورقه های میوه به طی آبگیری اسمزی و مدل سازی چروکیدگی آن در طول خشک کردن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان زمان غوطه وری بهینه ورقه های میوه به طی آبگیری اسمزی و مدل سازی چروکیدگی آن در طول خشک کردن :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف: ابتدا هدف بررسی تأثیر پوشش های خوراکی بر زمان غوطه وری بهینه طی آبگیری اسمزی میوه به بود. سپس تعیین مدل مناسب برای پیش بینی چروکیدگی میوه به طی خشک کردن و در نسبت های رطوبتی مختلف. مواد و روش ها: پوشش های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، پکتین کم استر و حاوی آنتی اکسیدان اسیدآسکوربیک و محلول اسمزی حاوی فروکتوز، اسیدسیتریک و یون کلسیم بود. خشک کردن نهایی لایه های نازک میوه به در خشک کن هوای (کابینتی) انجام شد. برای اندازه گیری حجم نمونه ها، از روش جابجایی تولوئن و یک واحد پیکنومتر استفاده شد. نتایج و بحث: نمونه های پوشش دار در تمامی زمان ها، جذب مواد جامد کمتری نسبت به نمونه های بدون پوشش نشان دادند. در پیش بینی رفتار چروکیدگی محصول نیز، مدل های خطی برازش بهتری با داده های آزمایشگاهی نسبت به مدل های لگاریتمی دارند. نتیجه گیری کلی: بهترین زمان غوطه وری، ۱۸۰ دقیقه انتخاب شد. در پیش بینی رفتار چروکیدگی، مدل چند جمله ای درجه ۳ بهترین مدل انتخاب شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.