مقاله بررسی میزان نگهدارنده ناتامایسین ، بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم در دوغ و شیر با استفاده از دستگاه HPLC-UV


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان نگهدارنده ناتامایسین ، بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم در دوغ و شیر با استفاده از دستگاه HPLC-UV دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان نگهدارنده ناتامایسین ، بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم در دوغ و شیر با استفاده از دستگاه HPLC-UV  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان نگهدارنده ناتامایسین ، بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم در دوغ و شیر با استفاده از دستگاه HPLC-UV،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان نگهدارنده ناتامایسین ، بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم در دوغ و شیر با استفاده از دستگاه HPLC-UV :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
گهدارندها مواد شیمیایی طبیعی یا مصنوعی هستند که جهت جلوگیری از رشد میکروارگانیسمها به مواد غذایی افزوده می شوند. ناتامایسینیک ماده ضد میکروبی بوده که برروی کپک و مخمر بسیار موثر میباشد. بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم یکی دیگر از نگهدارندهها هستند که بیش ازهمه در غذاهای اسیدی استفاده م یشوند. با توجه به اثرات مخرب این نگهدارندهها بر سلامت هم اکنون، کاربرد آنها در صنایع غذایی محدود شده است. مطابق با استاندارد ایران استفاده از این نگهدارندهها در دوغ و شیر غیر مجاز است. هدف از این تحقیق ارائه روشی آسان و کارآمد جهت اندازه گیری همزمان این سه نگهدارنده در نمونههای شیر و دوغ می باشد. این تحقیق با استفاده از دستگاه HPLC و دتکتور UV در طول موج ۲۲۰ نانومتر مورد بررسی قرار گرفت. در نهایت محلول بافر استات و استونیتریل به نسبت ۷۳:۲۷ به عنوان فاز متحرک و ستون (C(18 به عنوان فاز ساکن استفاده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.