مقاله بررسی ترکیب اسیدهای چرب و مقدار روغن استخراج شده از میوه ۱۶ رقم زیتون ایرانی و خارجی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ترکیب اسیدهای چرب و مقدار روغن استخراج شده از میوه ۱۶ رقم زیتون ایرانی و خارجی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیب اسیدهای چرب و مقدار روغن استخراج شده از میوه ۱۶ رقم زیتون ایرانی و خارجی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیب اسیدهای چرب و مقدار روغن استخراج شده از میوه ۱۶ رقم زیتون ایرانی و خارجی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیب اسیدهای چرب و مقدار روغن استخراج شده از میوه ۱۶ رقم زیتون ایرانی و خارجی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
مقدار روغن موجود در میوه زیتون به عنوان یک عامل مؤثر در انتخاب رقم برای کاشت باغی زیتون بوده و کیفیت اسیدهای چرب هر رقم نیز به عنوان شاخص تعیین کیفیت به حساب می آیند. در بین انواع اسیدهای چرب زیتون، بالابودن اولئیک اسید و به خصوص نسبت اولئیک به لینولئیک اسید به عنوان شاخص کیفی اصلی برای روغن زیتون در حفظ سلامتی و جلوگیری از بیماریهای قلبی – عروقی به واسطه تنظیم میزان کلسترول خون انسان معرفی میشود. به دست آوردن زمان مناسب رسیدگی میوه که بالاترین مقدار روغن را دارا بوده و در عین حال، از بیشترین مقدار شاخص کیفی برخوردار باشد، بسیار مطلوب است . در این مطالعه، از ۱۶ رقم زیتون، در چهار مرحله زمانی طی رسیدگی میوه، نمونه برداری صورت گرفت. سپس مقدار روغن هریک به روش NMR اندازه گیری شدند. استخراج روغن با استفاده از روش دستگاهی سوکسلت و با کمک حلال اِن-هگزان صورت گرفت. به منظور ارزیابی اسیدهای چرب روغن و تعیین کیفیت روغن، از روغنهای استخراج شده برای تعیین درصد اسیدهای چرب، با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی (GC) استفاده شد. نتایج به دست آمده نشان داد برخی ارقام به جهت کیفیت اسیدهای چرب، مناسب و همچنین قابل رقابت با ارقام ایرانی و خارجی معروف و شناخته شده در سطح جهانی میباشند. نکته قابل توجه در تعیین شاخص سلامتی این بود که، نسبت اولئیک به لینولئیک نیز در دو مورد از ارقام هدف مورد مطالعه، حتی مناسبتر از گروه های شناخته شده قبلی بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.