مقاله بررسی نقش عوامل مؤثر بر بازدهی استخراج آنزیمی روغن از جوانه گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نقش عوامل مؤثر بر بازدهی استخراج آنزیمی روغن از جوانه گندم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش عوامل مؤثر بر بازدهی استخراج آنزیمی روغن از جوانه گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش عوامل مؤثر بر بازدهی استخراج آنزیمی روغن از جوانه گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش عوامل مؤثر بر بازدهی استخراج آنزیمی روغن از جوانه گندم :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف: بر اساس آمار FAO در سال ۲۰۱۱ حدود ۷۰۰ میلیون تن گندم در جهان تولید می شود. با توجه به این که حدود ۲/۵-۲% از وزن گندم مربوط به جوانه می باشد، هر ساله حدود ۲۰-۱۵ میلیون تن جوانه گندم تولید می گردد. روغن جوانه گندم دارای خواص تغذیه ای متعددی می باشد که از ان جمله می توان به کاهش کلسترول خون و کبد، بهبود تناسب فیزیکی بدن و تأخیر پیری اشاره کرد. هدف از این مطالعه بررسی اثر آنزیم های تجاری مختلف، اثر ا ستفاده از ترکیب آنزیم ها، نسبت آب به مواد خام، زمان واکنش، pH واکنش و دمای سیستم بر بازده استخراج و فاکتورهای کیفی روغن استخراج شده به روش آنزیمی می باشد. نتایج و بحث: روش های معمول استخراج روغن از جوانه گندم دارای محدودیت های متعددی می باشند اگر چه در روش پرس مکانیکی روغنی با کیفیت بالا تولید می شود ولی بازدهی تولید روغن در این روش کم (۵۰%) می باشد. علیرغم اینکه استفادهاز ح لال آلی باعثاستخراج ۹۰% روغن می گردد ولی به دلیل ورود ناخالص ها به درون روغن، روغن ساتخراج شده نیازمند عملیات تصفیه می باشد. استخراج روغن با استفاده از (CO(2 فوق بحرانی قادر به استخراج روغن با کیفیت بالا می گردد ولی تکنولوزی ا ستفاده از حلال فوق بحرانی به دلیل هزینه مشکلات فرآیند در ابعاد صنعتی به صورت فراگیر درنیامه است. استخراج روغن به روش آنزیمی روش جدیدی است که توجها تبسیاری را به دلیل شرایط آرام عملیات استخراج و پائین بودن انرژی مصرفی، کیفیت خوب روغن استخراج شده و قابلیت استفاده برای تمامی دانه ها به خود جلب کرده است. نتیج گیری: استخراج آنزیمی به پارامترهای متعددی از جمله درجه آسیب دیدگی م واد خام، اندازه ذرات، پیش تیمار، نوع و غلظت آنزیم مورد استفاده، نسبت آب به دانه، زمان واکنش، pH واکنش و فاکترهای دیگر بستگی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.