مقاله بررسی نوع فاز روغنی حامل در تولید فرمولاسیون بهینه نانوامولسیون حاوی ویتامین A پالمیتات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نوع فاز روغنی حامل در تولید فرمولاسیون بهینه نانوامولسیون حاوی ویتامین A پالمیتات دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نوع فاز روغنی حامل در تولید فرمولاسیون بهینه نانوامولسیون حاوی ویتامین A پالمیتات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نوع فاز روغنی حامل در تولید فرمولاسیون بهینه نانوامولسیون حاوی ویتامین A پالمیتات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نوع فاز روغنی حامل در تولید فرمولاسیون بهینه نانوامولسیون حاوی ویتامین A پالمیتات :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور بررسی نوع فاز روغنی بر تولید قطرات ریز در تولید نانوامولسیون حاوی ویتامین A پالمیتات به روش خودبهخودی از انواع فازهای روغنی شامل میگلیول ۸۱۲ ، اکتیل اکتانیت، روغن ذرت، روغن نارگیل و روغن سویا استفاده شد. تجزیه واریانس طرح کاملاً تصادفی داده های پراکنش نور لیزر کمترین اندازه ذرات را مربوط به فرمولاسیون با استفاده از محلول ۳% ویتامین A در میگلیول ۸۱۲ نشان داد که برابر ۷۸ نانومتر بود. این نمونه در طی مدت زمان نگهداری ( ۳ ماه) در دمای ۲۵C پایدار بود، همچنین رفتارجریانی نیوتنی نشان داد. با افزایش غلظت ویتامین A پالمیتات از ۰/۰۳ به ۰/۰۹%، اندازه قطرههای نانوامولسیون بهینه تغییر معنی داری را در سطح ۵% نشان نداد. استفاده از میگلیول ۸۱۲ در تولید فرمولاسیون بهینه نانوامولسیون به روش خودبه خودی، از نظر کاهش ذرات در مقیاس نانو و توزیع اندازه ذرات باریک و تک مد، ایجاد پایداری در طول زمان و کدورت مورد انتظار مناسب گزارش شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.