مقاله بررسی جنبه های مختلف نانوتکنولوژی بر ایمنی، بهداشت و تولید مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی جنبه های مختلف نانوتکنولوژی بر ایمنی، بهداشت و تولید مواد غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی جنبه های مختلف نانوتکنولوژی بر ایمنی، بهداشت و تولید مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جنبه های مختلف نانوتکنولوژی بر ایمنی، بهداشت و تولید مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی جنبه های مختلف نانوتکنولوژی بر ایمنی، بهداشت و تولید مواد غذایی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
صنعت غذایی، یکی از مهمترین بخش های روبه رشد جهان است که ارتباط تنگاتنگی با امنیت غذایی افراد جامعه دارد. افزایش جمعیت به همراه گسترش شهرنشینی وافزایش سطح درآمد، سرانه نیاز به غذاهای فرآیندی را روز به روز افزایش داده است. از این رو استفاده از فن آوریهای نوین از جمله فناوری نانو و بررسی جنبه های مختلف نانوتکنولوژی بر ایمنی، بهداشت و تولید مواد غذایی در این صنعت بسیار مورد توجه محافل علمی وصنعتی جهان قرار گرفته است.از جمله این فناوری های نوین می توان به غشاهای نانوحفره ای، نانو حسگرها، زیست حسگرهای نانوسیمی وبینی های الکرونیکی اشاره نمود. این فناوری ها در زمینه صنعتی دارای کاربردهایی چون ایجاد حسگرهای یکپارچه برای بررسی متابولیتهای انسانی، افزایش سرعت و کاهش هزینه تولید در صنایع فن آوری زیستی و بررسی های زیست محیطی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.