مقاله بررسی تأثیر کاربرد ازتوباکتر و ازوسپریلوم و محلولپاشی اسیدهای آمینه بر عملکرد و اسانس ریحان سبز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر کاربرد ازتوباکتر و ازوسپریلوم و محلولپاشی اسیدهای آمینه بر عملکرد و اسانس ریحان سبز دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر کاربرد ازتوباکتر و ازوسپریلوم و محلولپاشی اسیدهای آمینه بر عملکرد و اسانس ریحان سبز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر کاربرد ازتوباکتر و ازوسپریلوم و محلولپاشی اسیدهای آمینه بر عملکرد و اسانس ریحان سبز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر کاربرد ازتوباکتر و ازوسپریلوم و محلولپاشی اسیدهای آمینه بر عملکرد و اسانس ریحان سبز :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر باکتریهای ارتباکتر و ازوسپریلوم و محلولپاشی اسیدهای آمینه بر عملکرد و میزان اسانس ریحان سبز، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در بهار ۱۳۹۱ در مزارع تحقیقاتی شرکت ران واقع در فیروزکوه انجام گرفت. تیمارها شامل ۴ سطح کود زیستی (عدم تلقیح، ازتوباکتر، آزوسپریلیوم، ازتوباکتر + آزوسپریلیوم) و محلول پاشی اسید آمینه در ۳ سطح (عدم محلول پاشی، محلولپاشی آمینولفورته و محلول پاشی آمینولفورته+ هیومی فورته) بودند. صفات مورد بررسی شامل عملکرد برگ ، عملکرد ساقه، عملکرد ماده خشک و درصد اسانس پیکره رویشی بودند. نتایج تجزیه واریانس داده نشان داد که کلیه صفات مورد بررسی تحت تاثیر معنی دار تیمارهای آزمایشی قرار گرفتند. به عبارتی محلولپاشی اسیدهای آمینه و همچنین کاربرد باکتریهای ازتوباکتر و ازوسپریلیوم توانستند تفاوت معنی داری در صفات اندازه گیری شده ایجاد نمایند. نتایج مقایسات میانگین تیمارها نشان داد که بیشترین عملکرد برگ (۲۵۳۳/۳۸ کیلوگرم در هکتار)، عملکرد ساقه (۲۹۰۸/۲۵ کیلوگرم در هکتار) و عملکرد ماده خشک (۷۰۵/۱۱ کیلوگرم در هکتار) با کاربرد توام ازتوباکتر و ازوسپریلوم حاصل شد. ولی بیشترین درصد اسانس بوته (۰/۳۳ درصد) از تلقیح بذور با ازتوباکتر بدست آمد. اسیدهای آمینه تاثیر مثبتی بر عملکرد ساقه و محتوای اسانس بوته ها داشتند و بیشترین عملکرد ساقه (۲۶۸۰/۳۵ کیلوگرم در هکتار) از کاربرد توام آمینول فورته و هیومی فورته بدست آمد در حالیکه بیشترین درصد اسانس (۰/۳۵ درصد) از محلولپاشی آمینول فورته حاصل گردید. نتایج اثرات متقابل نشان داد که بیشترین عملکرد ساقه و عملکرد ماده خشک از کاربرد توام آمینول فورته+هیومی فورته و تلقیح بذور با ازتوباکتر و ازوسپریلوم بدست آمد ولی بیشترین درصد اسانس پیکره رویشی از کاربرد ازتوباکتر همراه با مصرف اسیدهای آمینه آمینول فورته و هیومی فورته حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.