مقاله بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و ظرفیت نگهداری آب در گوشت جوجه های تغذیه شده با اسانس گیاه دارویی مرزه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و ظرفیت نگهداری آب در گوشت جوجه های تغذیه شده با اسانس گیاه دارویی مرزه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و ظرفیت نگهداری آب در گوشت جوجه های تغذیه شده با اسانس گیاه دارویی مرزه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و ظرفیت نگهداری آب در گوشت جوجه های تغذیه شده با اسانس گیاه دارویی مرزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و ظرفیت نگهداری آب در گوشت جوجه های تغذیه شده با اسانس گیاه دارویی مرزه :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی اثر سطوح مختلف اسانس مرزه بر میزان اکسیداسیون، و ظرفیت نگهداری آب در گوشت جوجه های گوشتی تغذیه شده با این گیاه,آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تیمار و سه تکرار انجام گرفت. در ادامه پس از ذبح و استخوان گیری، نمونه های گوشت به آزمایشگاهگروه مهندسی صنایع غذایی منتقل و برای تعیین ظرفیت نگهداری آب در گوشت جوجه های گوشتی از روش بوتو و همکاران در سال ۱۷۹۱ استفادهشد. میزان اکسیداسیون چربی از طریق اندازه گیری تیوباربیتوریک اسید و با استناد به روش بوتسوگلو و همکاران (۱۹۹۳) انجام شد.آزمایش ها هر دو روز تکرار شد. این تحقیق نشان داد که استفاده از سطوح ۱۵۰، ۳۰۰ و ۴۵۰ (mg/kg) نتوانست بر میزان ظرفیت نگهداری آب در روز صفر, دوم و چهارم آزمایش تاثیر معنی داری داشته باشد. در روز ششم بین تیمار ۴۵۰ (mg/kg) با تیمار شاهد اختلاف معنی دار بود (sig=0.003). استفاده از گیاه مرزه نتوانست بر پایداری اکسیداتیو گوشت تاثیر معنی داری داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.