مقاله بررسی تاثیر مصرف کود دامی و زیر شکنی بر روی صفات کیفی سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر مصرف کود دامی و زیر شکنی بر روی صفات کیفی سیب زمینی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر مصرف کود دامی و زیر شکنی بر روی صفات کیفی سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر مصرف کود دامی و زیر شکنی بر روی صفات کیفی سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر مصرف کود دامی و زیر شکنی بر روی صفات کیفی سیب زمینی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
سیب زمینی یکی از مهمترین منابع غذایی موجود در دنیاست و نیز از مهمترین منابع تولید نشاسته میباشد. اثرات متقابل خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک از فاکتورهای مهم در تولید محصولات کشاورزی از جمله سیب زمینی محسوب میگردد. این تحقیق به منظور ارزیابی تاثیر مصرف کود دامی و زیر شکنی بر روی صفات کیفی سیب زمینی رقم دراگا در اردبیل انجام گرفت. برای اجرای تحقیق از طرح آماری فاکتوریل برپایه بلوکهای کاملأ تصادفی در ۴ تکرار استفاده شد.فاکتور کود دامی در چهارسطح ۰ ،۱۵ ،۳۰ ،۴۵ تن درهکتار و درکرت اصلی و زیرشکنی در دو سطح با سوسولوز و بدون سوسولوز درکرتهای فرعی مورد استفاده قرارگرفتند. پارامترهایی همچون درصد ماده خشک ۵ درصد نشاسته ۵ عملکرد ماده خشک و اندازه غده ها در ، گروه بذری مورد ارزیابی قرار گرفتند. تاثیر زیرشکنی بر روی صفات مورد مطالعه فاقد اختلافمعنی دار بود و همچنین اثرمتقابل آن با کود دامی نیز فاقد اختلاف معنی دار بود. نتایج حاصل از واریانس داده ها نشان داد که کود دامی بر روی صفات درصد نشاسته ۵ درصد ماده خشک و عملکرد ماده خشک دارای اختلاف معنی دار بوده و برروی صفت اندازه غده ها فاقد اختلاف معنی دار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.