مقاله بررسی خصوصیات فیزکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل های تولید شده از مناطق گیاهی مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات فیزکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل های تولید شده از مناطق گیاهی مختلف دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات فیزکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل های تولید شده از مناطق گیاهی مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات فیزکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل های تولید شده از مناطق گیاهی مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات فیزکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل های تولید شده از مناطق گیاهی مختلف :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف: انواع مختلف عسل، حاوی ترکیبات فنولیکی متفاوتی می باشند و اندازه گیری این ترکیبات در عسل های مختلف می تواند به انتخاب عسل با خاصیت آنتی اکسیدانی بالا کمک کند. با توجه به این که تا کنون این پارامترها برای انواع عسل در ایران مورد بررسی قرار نگرفته، در این تحقیق سعی بر این است که میازن کل ترکیبات فنولیک، خاصیت آنتی اکسیدانی آنها و همچنین قابلیت جلوگیری از قهوه ای شدن آنزیمی در ۵ نمونه عسل مورد بررسی قرار گیرد. مواد و روش ها: ۵ نوع عسل به نام های کنار، شوید، جعفری، گون و یونجه از مناطق گیاهی مختلف جمع آوری و سپس مقدار کل ترکیبات فنولیک با استفاده از معرف فولین سیوکالتو، فعالیت آنتی اکسیدانی با روش DPPH، توانایی جلوگیری از قهوه ای شدن آنزیمی در سیب هموژن شده و آب سیب به روش اسپکتروفتومتر در نمونه های عسل ارزیابی شد. نتایج و بحث: میزان ترکیبات فنولیک در محدوده ۵۵/۷۳۱-۲۵/۷۵۶ میلی گرم در ۱۰۰ گرم عسل بود. بیشترین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی در عسل کنار (۵۴/۲۶۴%) حاصل شد. عسل یونجه کمترین میزان شدت رنگ (۰/۴۰۴۵AU) را دارا بود و توانایی جلوگیری از قهوه ای شدن آنزیمی در سیب هموژن شده و آب سیب به ترتیب در محدوده ۱۶-۸۸-۷/۴۱۷ و ۵۲/۹۶۷-۹/۱۶۶ درصد به دست آمد. نتیجه گیری کلی: بنابراین با توجه به نتایج می توان گفت عسل کنار از لحاظ خاصیت آنتی اکسیدانی و حضور ترکیبات فنولیک در بین ۵ نمونه عسل دارای ارزش تغذیه ای بالاتری بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.