مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شکلات شیری رژیمی بدون ساکارز حاوی D- تاگاتوز و اینولین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شکلات شیری رژیمی بدون ساکارز حاوی D- تاگاتوز و اینولین دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شکلات شیری رژیمی بدون ساکارز حاوی D- تاگاتوز و اینولین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شکلات شیری رژیمی بدون ساکارز حاوی D- تاگاتوز و اینولین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شکلات شیری رژیمی بدون ساکارز حاوی D- تاگاتوز و اینولین :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
هدف : امروزه تولید محصولات غذایی عملگر و سالم مورد توجه تولید کنندگان و مصرف کنندگان مواد غذایی قرارگرفته است . درهمین راستا جهت کاهش کالری و نمایه گلایسمی و همچنین بهبود ارزش تغذیه ای شکلات شیری در این مطالعه از D- تاگاتوز که یک ستوهگزوز طبیعی و با شیرین کنندگی مشابه شکر و اینولین که یک فیبر رژیمی است به عنوان جایگزین ساکارز استفاده شد. مواد و روش ها: اینولین و D- تاگاتوز با درصدهای اختلاط (۱۰۰ و ۰)، (۷۵ و ۲۵)، (۵۰ و ۵۰)، (۲۵ و ۷۵)، (۰ و ۱۰۰) در شکلات شیری مورد استفاده قرار گرفت و خواص فیزیکی ، شیمیایی و رئولوژیکی نمونه های حاصله بررسی شد. نتایج و بحث : با کاهش میزان اینولین و افزایش میزان D- تاگاتوز درصد رطوبت نمونه ها کاهش ولی میزان فعالیت آبی ((a(w) و سختی نمونه ها افزایش یافت. در مورد شاخص های رنگ مقادیر*c*, b*, a*, l و °hue در نمونه با کاهش اینولین و افزایش D- تاگاتوز افزایش یافتند . با کاهش میزان اینولین درنمونه ها تنش تسلیم افزایش ولی گرانروی ظاهری و پلاستیک و اندیس رفتار جریان کاهش یافتند. نتیجه گیری کلی: . با توجه به نتایج بدست آمده ، نمونه های حاوی (۲۵% اینولین- ۷۵% تاگاتوز) و ۱۰۰% % تاگاتوز از قابلیت بهتری جهت جایگزینی ساکارزبرخورداربودند. از انجایی که تاگاتوز و اینولین هر دو خاصیت پری بیوتیک دارند، شکلات مذکور ماده غذایی عملگر نیز محسوب می گردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.