مقاله بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی اسانس مرزنجوش (مقاله مروری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی اسانس مرزنجوش (مقاله مروری) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی اسانس مرزنجوش (مقاله مروری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی اسانس مرزنجوش (مقاله مروری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی اسانس مرزنجوش (مقاله مروری) :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
پروتئینهای آب پنیر ویژگیهای مکانیکی خوب ، نفوذ پذیری به رطوبت متوسط و خصوصیات ممانعت اکسیژن خوبی را در مقایسه با فیلمهای سنتتیک با پایه ی پلیمری دارا هستند. به علاوه بیومواد عالی برای استفاده به عنوان حاملین نگهدارندههای مواد غذایی مثل آنتیاکسیدانها، آنتیمیکروبها، طعم دهنده ها و مواد مغذی هستند. بسته بندیهای فعال یکی از روشهای نوین بسته بندی در صنعت غذا میباشد. در این بسته ها ترکیبات ضدمیکروبی به صورت آرام از بسته ی غذایی به سطوح محصولات مهاجرت میکنند. استفاده از روغنهای گیاهی به دلیل پتانسیل آنها به عنوان یک نگهدارنده ی طبیعی مواد غذایی، طیف گسترده ی فعالیت ضدمیکروبی آنها، پتانسیل کنترل پاتوژنهای مواد غذایی و باکتریهای مولد فساد رایج شده است. اسانسها یا عصارهها از گیاهان و ادویه جات زیادی استخراج میشوند که مرزنجوش یکی از معروف ترین آنهاست زیرا دارای خصوصیات آنتی اکسیدانی و آنتیمیکروبی است و به علاوه دارای اثرات ضد دیابتی، ضد فشارخون بالا، ضد التهابی، سمیت سلولی و آنتی موتاژنی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.