مقاله بررسی خواص حرارتی، رنگی و ریزساختار نانوکامپوزیت پروتئین آب پنیر پولولان نانواکسیدسیلسیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص حرارتی، رنگی و ریزساختار نانوکامپوزیت پروتئین آب پنیر پولولان نانواکسیدسیلسیم دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص حرارتی، رنگی و ریزساختار نانوکامپوزیت پروتئین آب پنیر پولولان نانواکسیدسیلسیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص حرارتی، رنگی و ریزساختار نانوکامپوزیت پروتئین آب پنیر پولولان نانواکسیدسیلسیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص حرارتی، رنگی و ریزساختار نانوکامپوزیت پروتئین آب پنیر پولولان نانواکسیدسیلسیم :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این تحقیق فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر- پولولان- نانو اکسیدسیلسیم به روش کاستینگ تهیه شد و اثر سه نسبت ۱%، ۳%، ۵% نانو اکسیدسیلسیم بر خصوصیات حرارتی، ساختار و خصوصیات ظاهری مورد مطالعه قرار گرفت. آزمون DSC نشان داد با افزایش میزان نانو اکسید سیلسیم از ۰% به ۵% دمای انتقال شیشه ای از ۲۹/۰۸C به ۳۴/۰۶C افزایش یافت. اما تغیرات معناداری در دمای ذوب مشاهده نشده است. همچنین ریزساختار فیلم توزیع یکنواخت نانو اکسیدسیلسیم در بستر پلیمری را نشان می دهد. تغییری در شفافیت فیلم به دلیل اکسفولیت شدن نانو ذرات مشاهده نشده است. اندیس سفیدی (WI) و اندیس L در نسبت ۵% نانو اکسیدسیلسیم کاهش یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.