مقاله بررسی تأثیر استفاده از کود گوگرد و تیوباسیلوس بر عملکرد و اجزای عملکرد سیر همدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر استفاده از کود گوگرد و تیوباسیلوس بر عملکرد و اجزای عملکرد سیر همدان دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر استفاده از کود گوگرد و تیوباسیلوس بر عملکرد و اجزای عملکرد سیر همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر استفاده از کود گوگرد و تیوباسیلوس بر عملکرد و اجزای عملکرد سیر همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر استفاده از کود گوگرد و تیوباسیلوس بر عملکرد و اجزای عملکرد سیر همدان :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر باکتری تیوباسیلوس و میزان کود گوگردی بر خصوصیات کمی گیاه سیر (رقم همدان)، آزمایشی در پاییز سال ۹۲-۱۳۹۱ در شهرستان ساری بهصورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. عامل اول کود گوگرد در سه سطح شامل صفر، ۵۰ و ۱۰۰ کیلوگرم در هکتار و عامل دوم باکتری تیوباسیلوس در دو سطح و شامل تلقیح و عدم تلقیح بود. نتایج نشان داد که صفات قطر سوخ، وزن تر سوخ و وزن خشک سوخ در سطح یک درصد و تعداد سیرچه در سوخ در سطح پنج درصد تحت تأثیر تلقیح با باکتری قرار گرفتند. اثر مقدار گوگرد بر قطر سوخ و وزن خشک سوخ در سطح یک درصد و بر وزن تر سوخ در سطح پنج درصد معنیدار شد. هیچ یک از صفات مورد بررسی تحت تأثیر اثر متقابل قرار نگرفتند. تلقیج با باکتری باعث افزایش قطر سوخ، وزن تر سوخ، تعداد سیرچه در سوخ و وزن خشک سوخ شد. مصرف گوگرد نیز باعث افزایش قطر سوخ، وزن تر سوخ و وزن خشک سوخ شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.