مقاله بررسی تأثیر آبیاری تکمیلی، سطوح کود نیتروژنه و تلقیح با باکتری ریزوبیوم بر کیفیت بذر نخود در شرایط دیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر آبیاری تکمیلی، سطوح کود نیتروژنه و تلقیح با باکتری ریزوبیوم بر کیفیت بذر نخود در شرایط دیم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر آبیاری تکمیلی، سطوح کود نیتروژنه و تلقیح با باکتری ریزوبیوم بر کیفیت بذر نخود در شرایط دیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر آبیاری تکمیلی، سطوح کود نیتروژنه و تلقیح با باکتری ریزوبیوم بر کیفیت بذر نخود در شرایط دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر آبیاری تکمیلی، سطوح کود نیتروژنه و تلقیح با باکتری ریزوبیوم بر کیفیت بذر نخود در شرایط دیم :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی اثرات تیمارهای مختلف آبیاری، کود نیتروژنه و تلقیح با باکتری ریزوبیوم بر عملکرد نخود زراعی، آزمایشی به صورت کرت های خرد شده در قالب بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در سال زراعی ۸۹-۱۳۸۸ در ایستگاه تحقیقات کشاورزی زنجان اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل آبیاری (بدون آبیاری، آبیاری در زمان گلدهی، آبیاری در زمان گلده ی و پر شدن دانه و آبیاری کامل) و سطوح نیتروژن (بدون مصرف کود نیتروژنه، ۷۵ کیلوگرم نیتروژن در هکتار، ۱۵۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار و تیمار تلقیح با باکتری ریزوبیوم انتخاب شدند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر اصلی آبیاری و کود نیتروژن بر میزان جذب نیتروژن، فسفر، پتاسیم، آهن، مس، منگنز و روی معنیدار بود. در تمامی حالت های آبیاری، کمترین درصد جذب نیتروژن در تیمار عدم مصرف نیتروژن بدست آمد. در شرایط عدم آبیاری، یکبار آبیاری در زمان گلدهی، با مصرف ۱۵۰ کیلوگرم نیتروژن بیشترین درصد جذب نیتروژن بدست آمد. با اعمال آبیاری در زمان گلدهی و پر شدن دانه و آبیاری نرمال، بیشترین میزان جذب نیتروژن با مصرف ۷۵ کیلوگرم نیتروژن در هکتار بدست آمد. بطور کلی آبیاری نرمال و مصرف کود نیتروژن و تلقیح با باکتری، میزان جذب عناصر بذر را بهبود بخشید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.