مقاله بررسی دیدگاه کارشناسان در استفاده از نانو تکنولوژی در تولید دانه های روغنی، شهرستان سکزآباد قزوین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی دیدگاه کارشناسان در استفاده از نانو تکنولوژی در تولید دانه های روغنی، شهرستان سکزآباد قزوین دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی دیدگاه کارشناسان در استفاده از نانو تکنولوژی در تولید دانه های روغنی، شهرستان سکزآباد قزوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی دیدگاه کارشناسان در استفاده از نانو تکنولوژی در تولید دانه های روغنی، شهرستان سکزآباد قزوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی دیدگاه کارشناسان در استفاده از نانو تکنولوژی در تولید دانه های روغنی، شهرستان سکزآباد قزوین :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
علم نانو و نانوتکنولوژی، در طی چند سال اخیر به عنوان جزء مهمی از صنعت غذا تبدیل شده اند. در این مقاله به بررسی و جایگاه صنایع غذایی در ایران پرداخته شده و سپس کاربردهای فناوری نانو در زیمنه دانه های روغنی مورد بحث قرار گرفته است. این تحقیق از نوع تحقیقات کاربردی و به روش توصیفی همبستگی بوده و از تکنیک تحلیل عاملی استفاده شده است. تعداد نمونه آماری بر اساس فرمول کوکران که شامل کارشناسان بخش صنایع غذایی مرکز تحقیقات کشاورزی استان می باشد n=54 برآورد گردید. جمع آوری اطالاعات از طریق مطالعه اسنادی و به شیوه میدانی بوده است. برای سنجیدن اعتبار پرسشنامه ضریب کرونباخ آلفا برابر با ۸۴ درصد محاسبه گردید. بر اساس نتایج حاصل بین دیدگاه کارشناسان در بهره گیری از فناوری نانو در ارتقاء سطح تولید در سطح ۰/۰۰۱ رابطه مثبت و معنی داری به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.