مقاله بررسی رنگ و pH فراورده های عصاره ای خرما در مقایسه با محلول شکر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رنگ و pH فراورده های عصاره ای خرما در مقایسه با محلول شکر دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رنگ و pH فراورده های عصاره ای خرما در مقایسه با محلول شکر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رنگ و pH فراورده های عصاره ای خرما در مقایسه با محلول شکر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رنگ و pH فراورده های عصاره ای خرما در مقایسه با محلول شکر :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این پژوهش فراورده های خرما (شیره، کنسانتره و قند مایع خرما) از نظر تغییرات رنگ و pH در مقایسه با محلول شکر مورد بررسی قرارگرفتند. نتایج حاکی از آن بود که میزان pH شیره بیشتر از کنسانتره و کنسانتره بیشتر از قند مایع بوده و در نهایت pH هر سه فراورده، از محلول شکر پایین تر بود. از نظر پارامترهای رنگ سنجی، میزان L در قند مایع بیشتر از کنسانتره و شیره است که به این معناست که قند مایع رنگ روشن تری نسبت به دو فراورده دیگر دارد و به محلول شکر نزدیک است. شیره به دلیل رنگ تیره، میزان L پائین تری دارد. میزان پارامترa در شیره بالاترین مقدار است که نشان از رنگ قرمز بیشتر در این فراورده است و میزان پارامترb در کنسانتره و قند مایع بالاست که نشان دهنده رنگ زرد بیشتر در این فرآورده هاست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.