مقاله بررسی رویکردهای جدید اگزوپلی ساکارید لاکتوباسیلی، در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رویکردهای جدید اگزوپلی ساکارید لاکتوباسیلی، در صنایع غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رویکردهای جدید اگزوپلی ساکارید لاکتوباسیلی، در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رویکردهای جدید اگزوپلی ساکارید لاکتوباسیلی، در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رویکردهای جدید اگزوپلی ساکارید لاکتوباسیلی، در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
لاکتوباسیل ها توانایی تولید انواع مختلفی از (EPS) اگزوپی ساارید (یک تنوع گسترده از سازه ها) را دارد. EPS بر اساس ترکیبشان به هموپلی ساکارید و هتروپلی ساکارید طبقه بندی شده است. کاربرد مهم اگزوپلی ساکاریدها، استفاده از آنها به عنوان عوامل بافتی سنتز شده در محصولات غذایی تخمیری می باشد. امروزه با توجه به تقاضای مصرف کنندگان به مواد غذایی سالم و ایمن بدون هیچ افزودنی، چشم اندازهای جدید توسعه برای بیوپلیمرها پدیدار گشته است. لاکتوباسیل ها بدلیل GRAS و وضعیت پروبیوتیکشان، اولویت بیشتری برای تولید اگزوپلی ساکاریدها (EPS) دارند. اشکالات اصلی محدودکننده توسعه صنعتی آنها، بازده پائین تولید و اعبار تأئید سلامت آنها است. این مقاله، مروری بر روی شیوه های جدید تولید EPS با استفاده از گونه لاکتوباسیلوس ها و پتانسیل آنها به عنوان مواد مغذی، مطالعه کره و به بررسی راهبردهایی، به منظور افزایش فعالیت آنها پرداخته است، و لازم به ذکر است که تولید EPS، به تحولات بیوتکنولوژی وابستگی مستقیم دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.