مقاله بررسی رهایش ترکیبات فنلی آنتی اکسیدانی از پوشش های بسته بندی فعال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رهایش ترکیبات فنلی آنتی اکسیدانی از پوشش های بسته بندی فعال دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رهایش ترکیبات فنلی آنتی اکسیدانی از پوشش های بسته بندی فعال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رهایش ترکیبات فنلی آنتی اکسیدانی از پوشش های بسته بندی فعال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رهایش ترکیبات فنلی آنتی اکسیدانی از پوشش های بسته بندی فعال :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
بسته بندی آنتی اکسیدانی فعال فناوری نوظهور برای افزایش ماندگاری ماده غذایی می باشد که باعث حفظ بیشتر ترکیبات طعم دهنده، استفاده کمترافزودنی ها و نگهدارندها در ماده غذایی می گردد. در این مطالعه رفتار رهایش و عوامل رهایش کننده آنتی اکسیدان ها از پوشش های پلی لاکتیکاسید اکسترود شده در اتانول بررسی شد. عوامل پلیمری موثر بر انتشار ترکیبات آنتی اکسیدانی شامل، شکل ظاهری، قابلیت تبلور، توزیع جرم مولکولی و چگالی بودند و پارامترهای انتشار ترکیب آنتی اکسیدانی عبارت بودند از: اندازه مولکول، شکل ظاهری، چگالی، میزان قطبیت و میزان حلالیت. پروپیل گالات به دلیل قطبیت بالاتر، دارای بیشترین سرعت رهایش در میان ترکیبات آنتی اکسیدانی بود.رهایش کم ترکیبات فنلی سنتزی آنتی اکسیدانی در اتانول ۱۰ % بیانگر این است که بسته بندی های پلی لاکتیک اسید ۱ اکسترود شده با آنتی اکسیدان ها، برای روغن ها و مواد غذایی چرب حساس در برابر اکسیداسیون، مناسب هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.